Reklama

Reklama

Bride of the Gorilla

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Véča 

všechny recenze uživatele

To že má film v názvu slovo Gorilla ještě nic neznamená,v samotném filmu se hlavní "hrdina" objeví v masce gorilly snad jen jednou nebo dvakrát.Ale při pohledu na ni mě na první pohled napadlo,že je téměř stejná ,jako maska pana Hydea ve filmu Dr.Jekyll a pan Hyde(1932),stejne vyceněné zuby a stejně chlupatý obličej.Lon Chaney uz je postarší,a je vidět,že se zřetelně "zakulacuje",takže se pro roli detektiva moc nehodí. Příběh ja fádní místy až nudný,jediné,co tak trochu zaujme jsou záběry zvířat v džungli.Byl bych býval šel na ***,ale nemůžu,protože takovýchhle filmů je v 50.letech mraky,a Bride of the gorilla se mezi nimi lehce ztratí. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Manažér plantáží v amazónskej džungli, Barney Chavez, sa zamiluje do manželky svojho zamestnávateľa. Neskôr ho zabije a ožení sa s krásnou vdovou. Za jeho čin ho stihne "kliadba" starej domorodkyne, ktorá bola svedkom vraždy pána Van Geldera. "Nevesta Gorily" je tuctový starý čiernobiely horror z 50.-tych rokov. Celkom sa mi však páčila blonďatá Barbara Payton v úlohe atraktívnej Diny. ** ()

Reklama

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Celkem průměrný film, ale s hezkou atmosférou, v krásných lokacích džungle, s unaveným, ale pořád dobrým Lonem Chaneyem a perfektní a nádhernou Barbarou Paytonovou. A to je dost důvodů pro to, abych nerozhodné hodnocení průměrného filmu mezi dvěma a třemi hvězdami překlopil na tři. Zmiňované "gorily" si ve filmu člověk moc neužije, ale dokud je na scéně Chaney nebo Paytonová, není důvodů si stěžovat. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Hodně slabej film o prokletí. Ne nečekal jsem nic extra ale ani ne takovou slabotu, líbily se mi scény v lese ty měly všechno k vyššímu hodnocení, ale k něm se dostaneme až po nějaký době a jen na chvíli mezi tím se koukáme na romantiku, špatné herce a prostě šílenou nudu. Chaney je sympaťák ale moc jsem si ho neužil, cikánka byla dobrá a i pár scén mi uvízlo v paměti, ale není to nic co bych musel vidět znova. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama