Reklama

Reklama

Dracula vs. Frankenstein

  • USA Revenge of Dracula (více)

Obsahy(1)

Doktor Frankenstein spojí své síly s hrabětem Drákulou, aby se jim podařilo oživit jeho monstrum a získat elixír nesmrtelnosti. Při plnění svých plánů se nezastaví před ničím, a pokud se nikomu nepodaří jejich záměry překazit, bude to mít katastrofální následky pro celý svět. (topr harley)

Recenze (2)

gumli 

všechny recenze uživatele

Hrozne nudný a nevýrazný horror.Všetko v tomto filme pôsobí veľmi lacno.Šialený doktor Frankenstein robí rekonštrukcie mŕtvol,asistuje mu retardovaný pomocník menom Groton,ktorý okrem toho,že občas niekoho niekoho zamorduje,sa stále hraje a mazná s malým šteniatkom.Veľmi hlúpy a nezmyselný film.Oceniť ho môže len najhorlivejší fanúšik.Hrozné herecké výkony,film je preplnený nezmyslami a zbytočnými postavami. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Film pokračujúci v ´´edwoodovských´´ tradíciách. Lenže kým ja som dal "peckám" Eda Wooda, ako napr. PLAN 9 FROM OUTER SPACE či BRIDE OF THE MONSTER maximálne hodnotenie za to, že sú tak hrozné, až sú dobré, tento skvost je len hrozný. Žiadne naivné kúzlo, iba úbohá trápnosť. A do toho ešte ten hipisácky podtón, aj keď proti hippie nemám nič. A ešte ma prekvapuje, že sa na tomto blude ako poradca ( a herec ) podieľala kapacita akou bol Forrest J Ackerman, vychýrený zberateľ a sci-fi fanda. ()

Reklama

Galerie (46)

Reklama

Reklama