Reklama

Reklama

Marvels

  • Slovensko Marvels (více)
Trailer 14

Obsahy(1)

Carol Danvers (Brie Larson), známá také jako Captain Marvel, získala zpátky svou identitu, kterou jí vzali kreejští tyrani, a pomstila se Nejvyšší inteligenci. Když ji povinnosti zavedou k anonymní červí díře spojované s kreejským revolucionářem, padá na ni kvůli nečekaným okolnostem tíha celého destabilizovaného vesmíru. Její schopnosti ji propojí s Kamalou Khan (Iman Vellani), alias Ms. Marvel, a její vzdálenou „neteří“, kapitánkou Monicou Rambeau (Teyonah Parris), z níž se mezitím stala astronautka organizace S.A.B.E.R. Nesourodá trojice musí spojit síly a naučit se kooperovat, aby mohly společně zachránit vesmír. (Falcon)

(více)

Videa (20)

Trailer 14

Recenze (366)

Joe321 

všechny recenze uživatele

Nejhorší marvelovka... bla bla... nechtěl jsem kvůli tomu jít do kina... Nakonec dobrý, lepší než poslední Ant-Man nebo Black Widow, aspoň když jste víc do sci-fi části Marvelu. Ms. Marvel je nejlepší casting/postava od původních Avengers. Iman Vellani má tolik energie/charisma a je psaná konzistentně. Ta postava rozdává pozitivní vibes v každé scéně. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[64%] Viděno v kině. No, že já na vše možné vlezu do kina. Ale chtěl jsem si udělat obrázek, jak moc je to špatné, když už byl film odsouzen několik týdnů či spíš měsíců předem. Takže, řeknu asi takhle … Celkově po všech stránkách se to na marvelovky typu Iron Man, Avengers apod rozhodně nechytá. Ale s tím musí přece divák tak nějak trochu už počítat. U tomhle snímku je trochu problém s krátkou stopáží. Nedá se tam pořádně narvat zajímavý děj, emotivní momenty, víc zapamatovatelné scény apod. Navíc už je to takové dokola s těmi superhrdiny. Nové tváří nikoho asi moc v téhle sérii nezaujmou. Brie Larson mě ale celkem bavila, stejně jako Teyonah Parris. Zato taková Iman Vellani hrající Kamalu – tak té jsem se přímo děsil, neboť v jejím seriálu Ms. Marvel mě pěkně otravovala. Ale zde jsem ji nějak snesl. To její pištění a rádoby husté slovní reakce jsem nakonec přežil, a i mě sem tam zabavila. Potěšil i Samuel L. Jackson, i když zde byl docela zbytečně už. Akce není moc zapamatovatelná, prostě digibordel, ale vizuálně to nebylo nejhorší. Záporná ženská postava mě vůbec neoslovila teda. Ke konci jsem se ale dost zasmál při scénkách „žracích koček“. Víc k tomu asi nenapíši. Tak jako tak je to dost obsahově nevýrazné a i zbytečné, ale já se celkem dobře bavil, na to 1 vidění to bylo slušné. Znám ještě o něco horší Marvel kousky. Nebyl to vyloženě průser. Tohle mělo potenciál větší, ale holt už toho bylo natočeno dost … PS: Po titulková scéna je ale nečekaně dobrá. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

To kyselo je moc kyselý, ten bramborák je moc bramborovej... A ten od první upoutávky odlehčeně se tvářící film se třemi hrdinkami je moc o hrdinkách a navíc je odlehčený. Ach jo. Marvels se mi moc líbily snad díky tomu, že jsem nečekal druhou Občanskou válku, snad díky tomu, že mi nevadí přepnout a dívat se na různé filmy různýma očima. Takže jsem se bavil nejen souhrou ústřední trojice, ale i hledáním té souhry, v němž nejdůležitější roli sehrála dokonalá Iman Vellani jako Kamala. Těžko si představit lepší průvodkyni příběhem Marvels než nadšenou náctiletou holku, která se konečně dostala ze seriálu do filmu a od snů k jejich uskutečnění. Film je lehoučký, zábavný, barevný, má pochopitelně konající záporačku, naprosto skvělou hudbu (Laura Karpman by měla udělat nějaké Star Wars, prosím) včetně muzikálové pasáže, v níž si Disney tak trochu střílí sám ze sebe, nápadité akční pasáže s prohazováním postav, odzbrojující humor ve scénách typu "Nick Fury a Kamalina rodina", jako vystřižený z Emmerichových bijáků,... A taky tam jsou kočičky a Cats! Za poslední dobu nejsympatičtější marvelovka. ()

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele

Nejhorší Marvelovka to není, DC srágory jsou ještě o level níž, ale sakra dobrý film to taky není. Nejlepší na tom jsou potitulkovky, které vyvolávají v člověku pocit, že příště už to bude určitě zas dobrý, protože vás většinu filmu bude hlodat, proč Marvel netočí radši Bladea, Fantastickou Čtyřku nebo milované X-Meny. Stejně jako u Black Widow nebo třeba Eternals na člověka křičí ta zbytečnost. Nikdo to nechtěl, v komiksech najdeme myriádu skvělých věcí k převedení na plátno no a my dostaneme tohle. Příběh je lame, plný cringe momentů, kde to vypadá, že plac navštívil unhinged Taika. Ústřední trio má fajn chemii, ale o nějaké smysluplné psychologii nebo vývoji nelze mluvit. Záporačka je vyloženě tragédie, kde její motivace je prostě to, že je zlá. Navíc má z neznámého důvodu po celou dobu psychopatický výraz a zuby připomínají smažku někde z nádra. Nevím, kdo Feigemu přesně přiložil pistoli k hlavě a řekl, že se pojede kvantita podle uměle vycucaných tabulek a na kvalitu sere pes. Dá se to přežít, ale už by Loki mohl celou tuhle fázi odpálit a začít znovu někde kvalitně. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Velmi jsem se těšil a trochu mě zklamalo (ale nelituji, že jsme byli v kině). Pozitivem je super chemie všech tří Marwels a jejich výkony, negativem režisérská rozháranost. Bizarní scény mi paradoxně až tak nevadily (při záchraně posádky pomocí koček jsem se docela bavil). Škoda, že to bylo točené primárně pro zábavu. Zábava je standardně v pořádku ale toto bylo až moc. P.S. Schází mi Iron Man. Jeho sebevědomí, cílevědomost a ego. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (15)

  • První film MCU s muslimským superhrdinou. (KGBelik)
  • V čase 01:16:38 si můžeme všimnout opravené Sochy Svobody v bronzu se štítem Captaina America. Socha byla poškozena během událostí filmu Spider-Man: Bez domova (2021). (DJMaroko)
  • Tento film, Thor: Láska jako hrom (2022) a Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023) byly natočeny současně. Thor: Love and Thunder byl natočen v Sydney, The Marvels se natáčel v New Jersey a Kalifornii a Ant-Man and the Wasp: Quantumania byl natáčen v Londýně (Anglie, Velká Británie), Atlantě (Georgia, USA) a Turecku. (KGBelik)

Související novinky

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

včera

V minulých letech se komiksácké studio Marvel s oznamováním nových projektů trošku urvalo z řetězu. Po vrcholné éře, kdy hlediště kin praskala ve švech pod nápory chtivých diváků, kteří potřebovali… (více)

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Steven Yeun nebude v Thunderbolts

Steven Yeun nebude v Thunderbolts

03.01.2024

Pouť jihokorejského herce po marveláckých cestách skončila ještě před svým ambiciózně naplánovaným začátkem. Oficiálního potvrzení toho, že se Steven Yeun (Živí mrtví, Neporazitelný) objeví v… (více)

Reklama

Reklama