Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kamala s Brunem zkoumají zdroj jejích nových schopností, čímž se začne nebezpečné dobrodružství. (Disney+)

Recenze (26)

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečne to chytilo trošku švih, lebo potom rozporuplnom úvode, som sa musel do druhej epizódy trošku nútiť. Teenage ladenie z toho kričí a je logické, že to nesadne každému. Mne sa ale stále páči farebnosť a iskra ktorú to mám. A samozrejme zaujímavé je aj kultúrne zasadenie. 70% Disney plus ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento diel uz neponukol ani len chytlavu pesnicku, ci nejake nekorektne stereotypne azijske joke-y :D. Cringe like hell a hlupucky scenarik. Tato epizoda potvrdila, ze sa jedna o zalezitost pre nastrocne publikum. My ostatni si tu neprideme prakticky na nic. Niekomu mozno parodia na vzdusne zamky, bollywood, ci len poblaznene "mlade masko" ucarovalo. :) . Pre mna vsak strata casu a posledny diel. ()

Reklama

Mr.Baboon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na MCU jsem vyrůstal, Marvel pořád miluju - jak MCU, tak komiksy. Ale na seriál Ms. Marvel se fakt těžce nechytám. A to jsem si její komiksy vlastně docela užil. Chápu, že když je mi čtvrtstoletí, tak už dávno nejsem cílovka a je asi dobře, že se skrze toto snaží přilákat i mladší fanoušky a další etnika. Ale na mě tohle prostě už nefunguje. Mám i pocit, že se tu akorát čím dál víc tlačí politika na úkor příběhu. A to mě už fakt nebaví. Jo a změna Kamaliných schopností mě taky sere. - 40% za vizuál, fajn CGI a protože je Iman sympaťačka. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bude krásné sledovat, jak moc některé lidi bude vytáčet prvních 20 minut. Celou dobu jsem se potutelně usmíval a představoval si, kolika jedincům z té přeslazené teen linky asi rupne cévka (za předpokladu, že je před zapnutím epizody neodpálí už Disney+ kategorie „Oslavujeme černošské příběhy"). Ale zpátky k věci. Hlavní dějová linka se nám pomalu rozbíhá a schopnosti dostávají konečně nějaký rozumný rozměr. Neříkám, že jsem z nich nějak extra nadšený, ale oproti minulé epizodě mají nějaké rozumné opodstatnění a „tvar". Zatímco posledně kolem sebe Kamala máchala náhodnou hroudou energie, tady už člověk tuší, co se to sakra děje. Celkově mě pak baví hlavně snaha o vytvoření další mytologie, která principiálně připomíná třeba deset prstenů z Shang-Chiho. A pokud této linky dostaneme mnohem více, nebudu se zlobit. Rezervy tam pořád jsou, ale Ms. Marvel je zatím solidní žánrovka. ()

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět nářez jako minule! S minutáží si opravdu dávají, že nám Disney solí pomalu hodinový epky a takhle se mi to líbí. Spousta času na prokreslování postav, spousta času využívat vše potřebné a konec, kdy Kamala zachraňovala kluka padajícího s meštity byl úžasný, a konečně se Marvel vrací k tomu, jak mají superhrdinové fungovat. A samotný závěr? WTF. Tohle bude mega super. Dnešní epizoda 8,5/10 ()

Galerie (26)

Zajímavosti (15)

  • Otec Kamaly (Mohan Kapur) se zmíní, že rodina pochází z Karáčí. Ze stejného města pochází i herečka Iman Vellani (Kamala Khan). Jedná se o největší město Pákistánu. (Karlosik_4)

Reklama

Reklama