Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Wong, nový klient She-Hulk, žaluje kouzelníka za nedovolené užití mystických umění. (Disney+)

Recenze (39)

Karlosik_4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady Marvel prostě u celého seriálu šlápl vedle. Jedna věc je být vtipný či hystericky zábavný a druhá věc je být cringe, s hloupými větami, přirovnáními, mermomocí dělat z chlapů tupá nebo agresivně neslušná zvířata. Ano, je feminismus je krásná věc ale mít potřebu v každé scéně ukazovat že chlap je nejhorší bytost pod slunce a vždy se na ženy vykašle je už trochu moc. CGI na She-Hulk opět jak ze Zaklínače jedničky. ()

Dukekuky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je vážně špatné, další epizoda She Hulk další blbost. Bohužel první polovina seriálu je za námi a nebyla dobrá, taky co čekat od nových Marvel seriálů které za moc nestojí. Opět se epizoda snažila být vtipná ale to se nepovedlo. První polovina seriálu je za námi a já si nemyslím že to ta druhá napraví. 2/10 ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle už je zlé… epizody mají sotva půl hodiny a POLOVINU času řešíme on-line seznamku pro Ona-Hulk? Vrchol debility. A ta druhá je trapnost nade vše (těch pár minut a hromada náznaků na zajímavý děj to nezachrání). Opět díky za Wonga co hraje Wonga a ta ”mluvící koza” určitě nebude to co jsme viděli v Thorovi ()

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to zase prrrr... Já jsem s humorem všeho druhu fakt v pohodě, ale z tohohle se mi dělalo fyzicky nevolno. Nesouhlasil jsem s tím, když někdo minulé epizody označil za cringe? Ano. Svým způsobem mě to opravdu bavilo. Jenže tohle bylo fakt na blití... Nevtipná estráda, kterou z úplného hnoje tahá jen vizuálně celkem solidní finále a randění She-Hulk. Marvel má jediné štěstí, že mám slabost pro Tatianu (mít Matcher, tak je ruka v rukávě) a epizody nejsou moc dlouhé, takže to dokoukám. Zatím jednoznačně nejslabší MCU seriál. ()

SidneyP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel musím souhlasit s místními komentáři. Seriál je v polovině, a ačkoliv se snažím na to dívat tak, že je to prostě jen komedie, která nemá nijač zásadně posunovat MCU děj kupředu, tak prostě musím konstatovat, že... ani ten děj seriálu se nijač neposouvá kupředu. Je to milý, přitroublý (za mě ještě v tom pozitivním slova smyslu), ale jednoduše nechápu, proč tenhle seriál vlastně vzniknul. To samé si pochopitelně říkám i u jiných projektů (dívám se na tebe, Ms. Marvel). Týpci z Marvelu by si měli co nejrychleji sednout a zvolnit v tempu... a zkvalitnit příběhy nových, ale i stávajících postav. Bída, bída. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Epizoda obsahuje bonusovou scénu uprostřed závěrečných titulků. (LUKICKK)
  • Postava Madisynn (Patty Guggenheim) se stala tak populární, že si na internetu okamžitě získala četné skupiny fanoušků. (NiWi)

Reklama

Reklama