Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

She-Hulk zastupuje Leap-Froga, který se zranil v důsledku závady na svém zakázkovém superobleku. (Disney+)

Recenze (49)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Jen má nového klienta. Ktorý žaluje návrhára kostýmov pre superhrdinov, že mu ušil zlý oblek. Jen je v konflikte záujmov a na scéne sa nám objavuje tajomný advokát Murdok aby Jen pomohol. Diel končí fiaskom na právnickej oslave a Jen končí za mrežami. Prevedenie: Pozrime sa na to, ako dokáže jedna dobre napísaná a kvalitná postava úplne zmeniť charakter tohto hlúpeho seriálu. Daredevil je na scéne a okamžite je tam kvalitná akcia a príbeh dáva ako tak hlavu a pätu. 59% ()

panvasik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No... nedopadlo to. Nikdy mě lidstvo nepřestane překvapovat.. líbí se mi jak jsem psal už u jedné předchozí epizody, že to prostě není dobré a že se bojím, že to je jen otázkou času než epizody budou v černé, (dokonce i jedna epizoda v černé chvíli byla) ale najednou jsem prostě doslova v šoku! Jsou tady totiž takoví, kteří neměli problém dát všem epizodám odpad a potom jenom kvůli jedné nejmenované postavě v této epizodě dát plné hodnocení... dokážu pochopit, že lidi dali lepší hodnocení, ale nedokážu pochopit jak jedna poměrně vlivná postava v Marvelu dokázala vyhrabat tuto epizodu skoro do červených barev. 😐 Zajímalo by mě co se v tom seriálu změnilo a jak by vypadalo hodnocení kdyby se tam ta postava neobjevila.. protože se podle mě jedná prostě o další epizodu She-Hulk, která je za mě pořád spíše podprůměrná 😐 40% ()

Reklama

Hellierer odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Au! Kdyby se jednalo o nějaké What If?, proč ne. Ačkoliv to vizuálně bolí, boření čtvrté stěny je krkolomné a celkově trochu chybí chytlavost. Ale jelikož se jedná o oficiální kánon a pravděpodobně i hlavní vesmír, nejsem schopen přejít způsob, jakým bylo naloženo s Daredevilem. Charlie Cox je zjevně neskonale rád, že se k tomuto hrdinovi může vrátit (a my také), ale po tomto vystoupení se ještě více bojím o jeho plnokrevný návrat a případné vykleštění. Prostě pardon, ale ne! ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Epizody většinou nekomentuju ale tady je to asi potřeba. Vážně bych chtěl tomuto dílu dát víc. Charlie Cox je zpět v roli která mu sedne a každá scéna ve které se objeví je rázem lepší neboť tam působí jako skutečná postava ne jen špatně napsaná figurka. To je ale tak vše, protože zbytek je to samé, co postupně bublalo pod povrchem předešlých sedm epizod. A po dvaceti minutách to už ani Daredevil prostě nezachrání. Ne v momentě, kdy i jeho existenci v rámci seriálu zredukují tvůrci na pár rádoby humorných replik předtím, než nasadí uspěchaný tease na finále. Tohle prostě jde úplně mimo mě a tak nějak nechápu, co vlastně tenhle seriál má být. A nebo jsem už na to starý. Pravděpodobně obojí. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To, na co jsme všichni čekali (po té, co byl ofiko představen jako součást MCU v No Way Home), tj. že DareDevil dostává konečně trochu více prostoru v momentálně největším filmovém universu. Paradoxně přeskakuje ze dvou kvalitně nejlepších seriálů Marvelu (vlastní DareDevil a Punisher) do zatím toho nejhoršího. A byl by to právě on, kdo by dokázal vytáhnout díl na 4 hvězdy, kdyby epizoda neměla posledních 5 minut, které ji opět srazily. Abych nikoho nevyvedl z omylu - Murdock v podání Coxe je skvělou komplexní postavou narozdíl od většiny zde přítomných parodií, ale zde kupodivu dokonce fungovaly i základy seriálu a chemie mezi postavami a byl zde k žasu i náznak fungujícího děje, což je něco, co jsem ani nečekal, že by mi She-Hulk mohla dát. Nejlepší díl seriálu, což s přihlédnutím na kvalitu celku není žádná výhra, a doufám, že tenhle nepovedený pokus boření 4. zdi se CGI horším než které nabízel IronMan před 15 lety, končí 9. epizodou. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama