Reklama

Reklama

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička

(seriál)
  • USA She-Hulk: Attorney at Law (více)
Trailer 2
USA, 2022, 5 h 9 min (Minutáž: 31–38 min)

Tvůrci:

Jessica Gao

Režie:

Kat Coiro, Anu Valia

Předloha:

Stan Lee (komiks)

Hudba:

Amie Doherty

Hrají:

Tatiana Maslany, Mark Ruffalo, Tim Roth, Jameela Jamil, Josh Segarra, Ginger Gonzaga, Renée Elise Goldsberry, Benedict Wong, Charlie Cox (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

V seriálu She-Hulk: Neuvěřitelná právnička od Marvel Studios musí Jennifer Waltersová – advokátka zaměřující se na právní případy spojené se superlidmi – žít komplikovaným životem single ženy po třicítce, která je náhodou také zelená, dvoumetrová a supersilná obryně. (Disney+)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (212)

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

(do mého názoru se nepočítá to, co se dělo v poslední epizodě) Seriál, který chválím a doporučuji všem dospělým. Tatiana Maslany je svojí civilností sympatická. Netuším, co od seriálu očekávali ostatní, ale nás bavil a považuji ho za povedený. Superhrdinský počin z právnického prostředí s pomrkáváním na diváka. Na rozdíl od Ms. Marvel, toto bylo dospělé ("mám své potřeby"). Svět Marvelu je řízený umělou inteligencí a ta evidentně diverzifikuje ve snaze zacílit na co nejrozsáhlejší publikum. Pouze jsem nechápal odhalení jedné osoby v úplném závěru. ■ Některé epizody mají podtitulkovou scénu, některé ne. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Je tu dosť hojná skupinka mužského osadenstva, ktorá proste nevie akceptovať, že sa jedná prevažne o dámsky seriál z prostredia "nudnej" súdnej siene. Nevedia akceptovať, že seriál She-Hulk nie je ako doteraz všetky filmy a seriály zo sveta Marvelu - a to pre mužov. Áno a píše to 33 ročný chlap. Prvé dve časti ma dostali, Jennifer je rozkošná, strašne zlatá no a She-Hulk je supersexi. Áno, nepochopiteľne CGI vyzerá príšerne. Aj samotný Hulk z roku 2003 s Ericom Banaom vyzeral graficky lepšie. No a čo? Za to nemôžeme odsúdiť celý seriál. Že vám vadí, že Jen rozpráva do kamery a že tým ničia celý Marvel svet, poukazujú na to, že sú to všetko iba filmy a seriály a nie realita a vo finále to už totálne po tejto stránke zaklincovali? No a čo? Mňa to veľmi bavilo, znova zopakujem, že Jen aj She-Hulk sú horúce a ihneď som si ich obľúbil a keby sme si mohli do obľúbených seriálov KONEČNE priradiť neobmedzený počet, tak by som si tam She-Hulk: Attorney at Law okamžite pridal. Hodnotenie: Epizódy 1,2,8 ***** / 3,4,5,6,7,9 **** ()

Reklama

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Největším smolařem roku 2022 je Tim Roth. Do čeho se to nechal obsadit? Je mi ho skoro až líto, stejně jako Charlieho Coxe a skoro všech zúčastněných. Tomuto se snad nemůže nikdo ani zasmát, příběh je hloupý a scénáristé si mysleli, že hrátky se čtvrtou stěno budou jakože haha vtipné. NO NEBYLY! Bylo to cringe a asi navždy mě to bude děsit v mých nejhorších nočních můrách. Pokud se chcete sebepoškozovat, tak doporučuji. Tohle nemělo nikdy vzniknout. ()

Helo 

všechny recenze uživatele

Hlavní postava je dovopravdy sympatická, ať už je zrovna rozlobená nebo ne a miliarda různých známých MCU postav byla fajn, ale sakra ten seriál je strašnej bordel a pořádně nefunguje snad ani v jedný poloze. V tý komediální nedokáže bejt vtipnej, v právnický neumí bejt zajímavej, v superhrdinský a akční je vyloženě podprůměrnej... Docenit se dá snad jen první epizoda a pak dvě poslední, kde dojde na hlavní cameo a Marvel a hlavně Kevin si prolomením 4. stěny udělá srandu sám ze sebe. Zbytek je fakt tragickej. ()

Dakken 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozmýšľal som vlaste, pre akú cieľovú skupinu bol seriál robený. Ani neviem o čom ten seriál mal byť. Strašne plochý dej, ak to nejaký dej má. Zo She-hulk spravili chuderu, ktorá by mala zájsť na preventívku ku gynekologičke. Nikto jej asi nepovedal že časté striedanie partnerov nie je zdravé. Zelená štyridsiatniča v prechode, ktorá ovláda bez problémov svoje nové, neovládateľné schopnosti, ale že by aj pipinu držala na uzde, to nie. Mám dosť. Poňali seriál tým najhorším možným spôsobom bez úcty ku skvelím postavám. Veľké sklamanie a hanba pre She-Bitch a tvorcov. ()

Galerie (85)

Zajímavosti (48)

  • Postava Madisynn (Patty Guggenheim) se stala tak populární, že si na internetu okamžitě získala četné skupiny fanoušků. (NiWi)
  • Tvůrci seriálu změnili původní origin postavy She-Hulk (Tatiana Maslany). V komiksech se z Jennifer stane She-Hulk díky dobrovolné krevní transfúzy od jejího bratrance Bruce Bannera / Hulka (Mark Ruffalo). V seriálu se však Bannerova krev dostane na Jennifer náhodou při nehodě. (NiWi)

Související novinky

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

dnes

V minulých letech se komiksácké studio Marvel s oznamováním nových projektů trošku urvalo z řetězu. Po vrcholné éře, kdy hlediště kin praskala ve švech pod nápory chtivých diváků, kteří potřebovali… (více)

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

12.10.2023

The Hollywood Reporter včera přišel s obřím exkluzivním pohledem na současný stav televizní produkce studia Marvel, a pakliže máte jen trochu rádi komiksová dobrodružství okolo Iron Mana a spol.,… (více)

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Reklama

Reklama