Reklama

Reklama

VOD (1)

Layla stíhá Harrowa. Marc, Steven a Chonsu se vrací do Káhiry, aby zastavili bohyni Amemait. (Disney+)

Recenze (40)

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele

Ty finále těm MCU seriálům fakt nejdou. Nebýt potitulkové scény, tak je to úplně o ničem. Na seriálovou tvorbu to furt vypadá skvěle, ale jak se snaží nenarušovat příliš kontinuitu celého universa, tak se v konečném důsledky nikdy nic nestane a vlastně o nic nejde. Čest Lokimu, ale jinak nám to vždy jen ukáže něco zajímavého a pak to skončí. Snad druh série dokáže gradovat lépe. ()

Elio 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možné SPOILERY. Poslední díl už nehraje vůbec podle pravidel a rozjíždí jízdu tak šílené nepřehlednosti a nejasnosti, že si ještě teď kladu otázku, zda to celé vlastně na seriálu oceňuji, nebo naopak přehlížím. Ona zmatenost totiž byla sympatická a nápaditá v prvních dílech a koneckonců i v přelomovém díle čtvrtém, ale ve chvíli, kdy je (alespoň částečně) potřeba uzavřít sérii, je na místě přeci jen pár věcí vysvětlit, nebo minimálně lehce nastínit. A vyjevení třetí osobnosti, o které jsme myslím tušili už tak nějak všichni, se do toho opravdu nepočítá. Poslední díl Moon Knighta doplácí zvláště na fakt, že celý tento nový superhrdinský vesmír v seriálu nebyl tak úplně stravitelně představený. Pokud by tvůrci na začátku prvního dílu celou mytologii a princip avatarů nastínili v podobě „listování“ egyptskou knihou, výkladem průvodce v muzeu, nebo jakýmkoliv jiným způsobem, který by nás do tohoto, opravdu hodně nového a netradičního světa, alespoň trošku „namočil“, možná by celý příběh s touto tematikou nepůsobil jako skládaný za běhu. A i když jsem celou zmatenost velmi oceňovala v „psycho částech“, tahle nepřehlednost v žádném případě neměla co dělat v prostém fungování egyptské mytologie, která by divákům měla být alespoň částečně představená. Pokud divák netuší, co se vlastně na konci za bitvu odehrává a jak by ji naši hrdinové mohli zastavit, je asi něco špatně. A i když chápu, že seriál zcela jasně pomrkává na 2. sérii, pořád jsem přesvědčená, že měl některé věci trochu více dotáhnout. Abych ale jen nehaněla, musím více než pochválit jak postavu Marca/Stevena v jejich moonknight variacích obleku i v casual pojetí, tak i třetího Jakea, který si mě svým creepy retro zakončením opravdu za těch pár minut získal. Hlavně díky němu se na druhou sérii už teď těším. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velký špatný. Žádnou druhou řadu nechci po takovéto poslední epizodě vidět. Ty dvě slušné epizody jsou zapomenuty, díky této matlanině je můj konečný dojem takový, že jde o nevydařený experiment, který nejenže nezapadá do MCU, ale on je to i mizerný žánrový guláš, vařený nějakým vegetariánem. Potitulková scéna nejenže nic nezachrání ...ona vás ještě utvrdí v tom, že se tvůrci museli zbláznit. Žádný hlubokomyslný polohoror, ale fantasy hra na schovávanou. ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani ne 10 minut a mega LOL byl na světě. Vážně jeden trapák s hůlkou ve vteřině sundá tlupu Bohů? Sakra slabý Bozi teda ten Egypt měl :D. Tahle scéna komplet zabila celou myšlenku seriálu. Dalších deset minut a byl tu další kopanec do koulí... takže ještě dva a utrpení je konec (má to bohužel 40 minut). A byly tam! Egyptský suerhrdina (kde se vzal tu se vzal), retard konec bez jasného vysvětlení a jako bonus “C”!!! Jako fakt “C”! ()

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kinda zklamání. Finále bylo snad nejvíce generické co šlo. Souboj bohů mě nijak nenadchnul, akorát ukázal, jak špatný cgi celej seriál má. Fakt jsem zklamanej, seriál jako celek měl udržitelnou kvalitu a čekal jsem daleko víc od finále než generický konec. Až do tohoto okamžiku, to opravdu vypadalo na nejvíc underground Marvel obsah co doteď vyšel. Takhle zpětně mne také vytáčí střih VŽDY když jde na scénu třetí osobnost, která udělá největší mess. Ig, kdyby se konečně odhodlali nám to předvést, mělo by to nejen o dost lepší akci, ale asi by to bylo i Rko. Štve mě, že Marvel to Rko prostě nepřipouští ani kdyby se chumelilo. Div, že prošlo to, co prošlo strangeovi, ačkoli 40min stopáže z nějakého důvodu ve filmu byla střihnuta.. No, to je teď jedno. Čekal jsem víc. 60% ()

Galerie (49)

Zajímavosti (9)

  • QR kód na plakátu úplně na konci epizody odkazuje na komiks „Moon Knight: Acts of Evil“ z roku 2019, ve kterém je hlavní záporák Kang the Conqueror. Jedná se již o druhý easter egg na tuto postavu v seriálu. (NiWi)
  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (orionn12)
  • Ve scéně, kdy Amemaitini následovníci soudí obyvatele Káhiry, si můžeme všimnout camea, kdy Mohamed Diab (režisér seriálu) soudí Granta Curtise (výkonný producent seriálu). (Kubaaa97)

Reklama

Reklama