Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mickey místo příprav na oslavu výročí prvního rande s Minnie hraje videohry. Minnie se naštve a Mickey si to u ní chce vyžehlit pozváním na minigolf. Co náhoda nechtěla, na té samé stránce, jako pozvánka na minigolf, je i nabídka dovolené na Hawaii, která je mimo Mickeyho platební možnosti. Minnie si ale myslí, že ji Mickey ukazuje právě dovolenou na Hawaii a nadšeně odejde z jeho domu se připravit. Mickey, zoufale hledaje, jak dovolenou zaplatit, narazí v novinách na inzerát na práci za plat, který by pokryl celé náklady na dovolenou. Rozhodne se práci vyzkoušet. Nestačí si ani uvědomit svou chybu a už je po uši v nebezpečném dobrodružství... (Stegr)

(více)

Recenze (6)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Nechápu zdejší hodnocení. Samozřejmě už to není ten starý pohodový Mickey, ale to je na tom to nejlepší. Závislák na videohrách, který zapomene na výročí s Minnie a slíbí výlet na Havaj na který nemá finance je hodně drsný začátek a nezvykle výchovný. Také je za vše náležitě potrestán. Drsná akční groteska s výbornou moderní animací. Proč se Disney tohoto směru nedržel? ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

60% - Nový Mickey = nová animace a pro mě mnohem koukatelnější epizodka než její předchůdci z první poloviny 20. století. Je tu i celkem akční příběh, ale na druhou stranu mi zde chybí to typické kouzlo a humor starých dílů... ()

anais 

všechny recenze uživatele

Docela hezká animovaná groteska, která má ale do původních filmů s Mickey Mousem hodně daleko. Mickey tu hned na začátku hraje televizní hry - jakousi verzi Mortal combatu s trpaslíky a čarodějnicemi... celý děj je svým důrazem na akčnost (ve stylu kačeřích příběhů, tak je je známe i v Čechách) na úplně jiném pólu než původní příběhy, které měli přeci jen blíž ke klasickým groteskám hraným, než k dětským akčním pohádkám dnešní doby... ()

majo25 

všechny recenze uživatele

129. a zároveň posledný diel zo série Mickey Mouse, aj keď tento bol natočený až po dlhých 42 rokoch od posedného mickymaousovského kraťasu. Medzi týmito rokmi sa natočili ešte 2 strednometrážne filmy s Mickeym. Kraťas je svižný, miestami aj vtipný (Mickey ako monštrum) a s typickým nezmyselným záverom ako staré diely. 75% ()

Reklama

Reklama