Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(65)

Obsahy(1)

Chi Chi Chi Chi Chip a Dale, zákon hájí... Určitě si všichni pamatuje na tento seriál z dětství, kterému, co si pamatuji, předcházel seriál "My z Kačerova". Hlavní hrdinové Chip, Dale, Monty, Gadgetka a Zip musí neustále řešit všelijaké tajuplné příběhy, počínaje nákupem buráků v obchodě a končíc záchranou "světa". Nejen díky vynálezům Gadgetky, ale sehraností celého týmu - roty se nakonec záchrana vždy povede. (mr.cartman)

(více)

Recenze (309)

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

V dětství jsem žral Kačeří příběhy, Goofyho Tlupu, a pak jsem ještě vídával tohle. Ono mě se to v dětství strašně líbilo, ale svým způsobem, se jedná o znečištění jména Chipa a Dalea. Když jsem pak viděl původního Chipa a Dalea od Disneyho, bylo to pošpinění. Jak můžou ze zákeřných veverek udělat hrdiny?! To je to samé jako kdybych vzal Dartha Sidiouse z Hvězdných válek, a udělal z něho nejlepšího dobráka pod sluncem. Pokud nepočítáme to pošpinění, a kdybych ignoroval, že je tohle Chip a Dale, tak je to súpr nostalgie, ale ani tak by to nebylo na 5*. Ale s tímto pošpiněním, nemůžu dát více než tři hvězdičky. A animované seriály od Disneyho hodnotím pouze z nostalgických důvodů, a z pohledu 7letého kluka, jenomže mě už sedm let není dost dlouho. ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Co vznikne po spojení Disneyho a Alvina a Chipmunkové? Otravnost až na půdu. Nikdy mě ten seriál nechytl - vše se neustále opakuje. Jediné, co mohu dát seriálu za dobro je skvělá animace. Příběhy se hodně liší svojí kvalitou - občas zábavné, občas nudné k uzoufání. Bojím se, že za zdejším vysokým hodnocením zde stojí nostalgie. ()

Reklama

MarekT 

všechny recenze uživatele

Další legenda ze starých dobrých časů mého dětství. Sice to na Kačery nemá, ale stejně nenacházím důvod nedat za pět. Český dabing zase slaví další úspěch hlavně při úvodní znělce, která je samosebou stejně chytlavá jak při již zmíněných Kačerech. A i zde Nova pár epizod, které naštěstí mám doma, nechala nesmyslně předabovat. A stejně jako u dalších věcí se reprízy těžko dočkáme. Když už máme tu plnou digitalizaci, mohla by se jednou založit stanice, kde by tyhle seriály a krátké filmy mohly být v klidu vysílány. Sympatický komentář: Douglas. :-) ()

manonfire 

všechny recenze uživatele

Jedinej gang vpravdě konkurenční Kačerovské partě. Gumídci jsou až na třetím fleku, je mi líto. Laboratorní rendžrs byli o chlup vtipnější, komičtější, disponovali transgenderově ocasatou Gedžitkou a hlavně nebrali drogy(kromě Dalea). Tohle byl prostě reálnej strýtlajf, boj o přežití, kdežto Gumídci byli přeci jen omezeni výsostně pohádkovými kulisami. Triumfovali jen retardovanějšími nepřáteli a obývákem nad nímž se klenulo skleněné dno rybníčku.To jsem tenkrát chtěl taky, ale přeci jen míň než Gedžitku (po nějakém tom rozumném zatupírování). 90% ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Synonymum pro časový interval strávený v dětství u televize. Společně s Kačery, Spideym, Želvy Ninja a relací teleshoppingu s Horstem Fuchsem před šestou ranní absolutní etalon ze sortimentu víkendových pořadů, samozřejmě s nezapomenutelnou a neskutečně chytlavou znělkou... kde jsou ty zlatý časy? ()

Galerie (1 170)

Zajímavosti (12)

  • Původně seriál začínal dvouhodinovým filmem Chip 'N Dale's Rescue Rangers to the Rescue (1989), který byl později rozdělen na 5 kratších pilotních dílů. (Olík)
  • V scéne s Eiffelovkou zaznie hymna Francúzska. (Hodnotim)
  • Rychlá rota byla v období 1989 - 1990 nejúspěšnějším seriálem na americkém trhu. (HappySmile)

Související novinky

Rychlá rota ve filmu

Rychlá rota ve filmu

22.05.2019

Nejodvážnější veverky od studia Disney dostanou vlastní film. Hrdiny Chipa a Dalea z Rychlé roty si totiž vezme na starost Akiva Schaffer (Sousedská hlídka, Popstar: Never Stop Never Stopping). Jméno… (více)

Rychlá rota míří do kin

Rychlá rota míří do kin

04.02.2014

Správný... zásah... v tu pravou chvíli mám, když přízrak... temný... svým rejdům šanci dá... na velkém plátně! Ano, čtete správně. Slavný animovaný seriál, na kterém musela vyrůstat většina uživatelů… (více)

Reklama

Reklama