Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Durangu byl v roce 1891 zakopán zlatý poklad. V té době tam byl zabit jeden kovboj, jehož duch se více než po stech letech vrátí právě do Duranga a obrátí se na 12letého Taylora, kterému sdělí toto tajemství. Ten se spolu se svými kamarády, vydává po jeho stopách. Na cestě zažijí plno dobrodružství, ale i nebezpečných situací a dokonce se kouzelným tunelem přesunou přímo do roku 1891- naštěstí tam fungují mobily i notebooky... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Carlossss odpad!

všechny recenze uživatele

V půlce jsem utekl... asi bych teda neměl hodnotit, ale ono je fakt těžký se dodívat na tři postižený děti, co nakopou prdel průvodčímu ve vlaku za to, že jedou na černo... to je mi výchova, panečku:-D Jinak příběh byl taky hovadina spíchla horkou jehlou na odpočívadle při cestě na natáčení... ()

štísko 

všechny recenze uživatele

Nenáročné odreagování. Nic víc. Kdyby nebylo vcelku zbytečné a trapné scény s průvodčím ve vlaku, dal bych tři hvězdičky. Bylo tam pár dobrých nápadů, hlavně závěr, kdy se jejich starší kamarád stal šerifem. Nebo jejich ředitel, co byl šerifem před ním. Pár blbejch nápadů se vyskytlo ale taky. Např. vybytý noťas napojený na divokém západě koncem devatenáctého století na zdroj energie. Nějakou tu sci fi hlavu a patu to ale mělo. A témata s cestováním časem patří mezi moje oblíbená. Jsem je schopen zkouknout i v trošku méně náročném zpracování. Jen mě začíná na dětských filmech vadit, že všechny tyhle mládežnické kolektivy mají v partě černocha. Co jsem těch severských, amerických a jiných filmů viděl!! Nejsem rasista. Jen mi vadí křečovitá snaha tvůrců filmu dokázat, svůj pozitivní postoj k občanům jiné pleti. " Jen ať o nás nikdo nemůže říct, že jsme rasisti. Šoupnem tam alespoň jednoho." Jenže ten co hrál v tomto snímku, to ani moc neuměl. Kdybych tento film ale mohl sledovat dětskýma očima, jistě bych hohodnotil výše. ()

Reklama

Mariin 

všechny recenze uživatele

Prázdninové dobrodružství čtyř amerických dětí, které se ocitnou (ve své vlasti) na Divokém západě v roce 1891. Jejich neoblíbený ředitel Dudley tu je šerifem, který se spolčuje s bandity ve vykradení banky v městečku Ouray. Námět sice není špatný, ale herecky je to slabé a navíc povinná humanitní ideologie je tu více než zřejmá (oprsklý tlustý černoch mezi americkými školáky, sňatky mezi černými a bílými jako samozřejmost – tak to rozhodně v 19. stol. nebylo!). Nedosti však na tom, příšerný afektovaný dabing Aleny Poledňákové s používáním slov klení (kruci, krucipísek, panebože, Ježíši atd.) ještě více znechutí...Jen proto, že pro děti tento film bude asi napínavý, dëjme dvě hvězdičky. ()

SFalconJ 

všechny recenze uživatele

Průměrný snímek samozřejmě se spoustou chyb vhodný především pro malé diváky s dobrodružnou povahou. Pro dospělého těžko pochopitelný film s hodně přehrávajícími herci(možná to tak má být) a nijak zvlášť nápaditým dějem, pro děti hezký dobrodružný film plný všeho, co k jejich věku patří. Proto ne dvě, ale tři hvězdičky. ()

July 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s komentářem politika. (Ale kdo by kdy čekal, že se něco takového vůbec dá říci, aby to nebyl oxymoron? ;-)) ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama