Reklama

Reklama

Recenze (5)

hladass 

všechny recenze uživatele

V podstatě Vishnar napsal vše podstatné, jen doplním, že první dvě povídky nemají s hororem víceméně nic společného a jsou nesmírně natáhnuté a nudné... To jen díky třetímu kusu, který režíroval maestro Marins, jsem dal Trilogii dva bodíky, protože jde přece jenom o docela slušný hororový kousek (dost se inspirující Poem), jinak jasný odpad... ()

wipschka 

všechny recenze uživatele

Bohužel, musím dát za pravdu komentářům, které tu byly předemnou. Zdlouhavé a nudné první dva příběhy, u kterých naprosto netuším, proč se ocitly pod škatulkou horor a třetí epizoda od Marinse, která není špatná, ale po tom, co mě první dvě povídky málem přizabily nudou jsem ji fakt nedokázala naplno ocenit. Stejně tak celou trilogii (to asi dokáže jen pravý gurmán :D). Ještě, že jsem u toho balila balík a hladila osmáka, jinak bych si skoro myslela, že to byl ztracený čas :D ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Malo by sa to volať Trilógia de NUDA. a nie trilógia de terror. Sú tu tri poviedky. Jedna je totálne zbytočná, konanie postav aj ich chovanie som nechápal, ako aj celu poviedku, lebo nič tam nebolo vysvetlene. Postavy sa len smiali alebo utekali či tancovali a ucelený dej žiadny. Čistý odpad. Druha poviedka to mala trocha zachrániť, ale ani ta tomu vobec nepomohla. Zase divák vobec netuší, čo to cele má znamenať a kopec scén nemá hlavu a ani patu a aj keď aspoň jedna či dve dávajú nejaký zmysel, cele je to utopene v nezáživnosti a chaose. Takže slabá 1*. Ale popravde som si pustil tento poviedkový film z Brazílie, len kvoli poslednej poviedke, ktorú natočil slávny José Mojica Marins. A konečne tá dávala nielen zmysel, ale aj po príbehovej stránke ukázala veľkú silu. Niečo podobné vídavam pri poviedkach či filmoch inšpirovanými Edgarom Allanom Poem. Tak tu konečne všetko zapadalo do jedného celku a má to aj ponurosť či temnejšiu stránku a tie snové sekvencie boli aj dobre remeselne spracovane. Len kvoli poslednej poviedke od démonického majstra dávam filmu silne 2*, inak by to bol asi aj odpad. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

V skutočnosti sú to len tri epizódy z brazílskeho seriálu "Alem, muito Alem do Alem"(Beyond,much beyond the beyond).Prvý príbeh má názov "O Acord(The Agreement)",druhý sa volá"Procissão dos Mortos(Procession of dead)",tretí sa volá "Pesadelo (Macabre nightmare)".Prvé dva nestoja absolútne za nič,tretí je o čosi lepší,ten by mohol byť aj za tri.Ale dokopy za dva je až veľa.Neviem koľko epizód je v celom seriály,ani aké kritéria zohľadňoval ten čo to vyberal,možno sú tam aj lepšie kúsky,možno nie,ťažko povedať.Naozaj veľmi slabé. ()

Reklama

Reklama