Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Clark je pohryznutý rádioaktívnym hadom. Čoskoro po incidente sa jeho ruka premení na hlavu hada, ktorá útočí na každého, kto sa k nemu priblíži. Aj zvyšok Clarkovho tela je plný hadov. Teraz musí urobiť všetko, aby zachránil seba a neublížil ostatným. (helljahve)

Recenze (15)

Han22 

všechny recenze uživatele

Nechápu proč Curse 2, když to s prvním dílem nemá absolutně nic společného, dokonce ani námět. Curse 2 je o chlápkovi, kterého pokouše had a jeho ruka se začne měnit na hada. Aby toho nebylo málo, tak ve finále i plive hady a nakonec se na hada regulérně promění. Aby takový pitomý námět fungoval, muselo by to být špičkově natočené a zahrané (Moucha), nebo naopak ulítlé akční béčko. Bohužel tohle není ani jedno, je to ospalá, smrtelně nudná road-movie s pár nezajímavými vraždami a jakžtakž slušným finále v bažině. A taky tu hraje Klinger z Mashe, zdaleka nejzajímavější postava a nejlepší herecký výkon. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ssssss, Moucha, Věc, Had a duha, Pastor Thomas... filmy, které se mi průběžně vybavily. Mutace, dávení, rozklad a znovuzrození. Poněkud bizarní ekohorror o mladíkovi, co si vyměnil ruku za hada. Velmi příjemná hudba (pokud není někdo masakrován) a pomaleji plynoucí děj. Předpokládám, že hady - chudinky na silnici opravdu rozmašírovali... Pěkná práce maskérů i těch, co se podíleli na speciálních efektech - roztržená huba paní doktorky byla opravdu efektní. Jistě, snímek nabízel mnohem větší masakr, řada scén se odehrává v polotmě (njn, film do kina), ale já byl nakonec spokojen. Jen mě mrzelo, že ten zvědavý pánbíčkářský spratek, co tak hloupě zavařil rodičům, nebyl po zásluze roztrhán... ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, nenávidím hadov, a aj preto som tento film dlho odďaľoval, ale teraz som dostal naň chuť. Začiatočná scéna, kde hadi boli prejdený autom, tak tá scéna bola s tých drsnejších. Kamera bola velmi slušná a triky boli na celkom obstojnej úrovni. Tak tento film mal temný základ. Bolo tu písané, že tu bola strašná nuda, ale mne sa ani nezdalo, lebo stále sa tu niečo dialo. Väčší problém vidím v dialógoch, sršala z nich naivita a aj celok bol poznačený silnou naivitou. Je nechutný, hnusný, ale vystrašiť dokáže. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Hrůzná proměna postihne mladíka, jehož pokouše radioaktivní plaz. Jeho ruka zmutuje do podoby hadí hlavy, čímž pro své okolí začne být smrtelně nebezpečný... Tohle koprodukční ryzí béčko se se svým názvem nejspíš odvolává na sci-fi horor z roku 1987, námětem je však zase úplně jinde. The Bite je hezky natočen, příjemně odsejpá a maskéři dostávají hlavní slovo v posledních 15 minutách, kde hlavní hrdina dostane fyzicky pořádně zabrat. Ten se při pronásledování své přítelkyně plazí v bahnitých stokách a zvrací desítky malých i větších hadů. Radost pohledět. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jsem si říkal, že si užiju mou oblíbenou osmdesátkovou atmosféru. Nakonec jsem zjistil, že to je to jediné (společně s bohovskými stehny Jill Schoelen), co mě na filmu nějak zaujalo. Neskutečná nuda a docela dobrou závěrečnou patnáctiminutovkou (což je ale při stominutovém filmu docela utrpení). Škoda, že se to všechno rozjede až ke konci, ty poměrně dobré triky a masky si rozhodně zasloužily mnohem více prostoru. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama