Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Londýn sužuje gang vykrádající banky. Inspektor Johnnoe pověřený vyšetřováním případu se snaží získat indicie pomocí sítě policejních špiclů, což se nelíbí jeho nadřízenému, vrchnímu inspektorovi Bestwickovi, podle kterého takové praktiky poškozují reputaci Scotland Yardu. Když jeden z informátorů zemře, Johnnoe se pustí za možnými pachateli, ale padne do nastražené léčky a záhy se sám stává podezřelým z braní úplatků. (dopitak)

(více)

Recenze (2)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, odkud se vzal český distribuční název. Informers může být cenný díky exteriérovým záběrům, pokud se také nemýlím tak scéna setkání inspektora s bratry Ruskinovými na lodi se točila bez zadní projekce a přesto vypadá velmi dobře. Příběh samotný už tolik zajímavý není, ačkoliv se nejedná o žádné zklamání a v jednom momentu je slušně dramatický, to když se do akce zapojí inspektorův malý pejsek. ()

Kenneth 

všechny recenze uživatele

Zbytečně přehnaně drsný a to i ve verbální rovině film, který jenom právě tím připomíná, že byl natočen v 60. letech a ne v padesátých, jak by se dle ostatního mohlo zdát. Zajmavé bylo zapojení zvířat - pomáhající pes a záškodnická kočka. ()

Reklama

Reklama