Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marcel je neobyčejný mladý muž, který se narodil na počátku 19. století v New Orleans z nemanželského svazku movitého bělocha Philippa Ferronaira a půvabné kreolky Cecilie. Otec mu sice dopřává vzdělání a peníze, ale nikdy mu nedal své jméno. Přestože mladík žije v privilegovaném prostředí, doba barevným - byť svobodným - lidem stále nepřeje. Jeho ideály se proto brzy střetávají s drsnou realitou okolního světa, která mu přináší velká zklamání a bolest. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Neřekla bych, že tohle patří mezi ty nepovedené adaptace Anne Rice, jak se běžně soudí :) Samozřejmě kauza kolem Interview s upírem a Královnou prokletých je složitá věc a tohle je zase docela jiný případ. Ale tady si myslím, že se kabelová televize Showtime k tématu postavila velice dobře. A co víc, dala jednu ze zajímavých příležitostí Jennifer Beals. ()

Reklama

rivah 

všechny recenze uživatele

Romantika v kostýmním filmu ve světle svíček, to stříknuto rasovým motivem...Proč toto proboha natáčel? ()

Zajímavosti (2)

  • The Feast of All Saints je adaptací prvního samostatného románu Anne Rice z roku 1979. Odehrává se ve 40. letech 19. století v New Orleansu a zpracovává otázku otrokářství. (NinadeL)

Reklama

Reklama