Reklama

Reklama

Recenze (5)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet INR 14miliónov ($0,25milióna)Tržby Celosvetovo $1,090,000▐ Bláznivá romantická komédia, ktorá je miestami viac uletená než by sa patrilo, sú tu aj dobré momenty, občas sa ale v scénkach aj zbytočne prehráva. /60%/ ()

toma.baza 

všechny recenze uživatele

Sunil místo studování hraje v kapele a miluje zpěvačku Annu. O Annu se uchází i spoluhráč ze skupiny Chris. A zdá se, že je úspěšnější. Sunil se neštítící nasadit i nejtěžší kalibry, aby Annu získal. A jejich skupina dostala příležitost vystoupit v nočním klubu. ()

coulismoulis 

všechny recenze uživatele

Film, ve kterem zpiva Udit Narayan, ale ne SRKa, je rozeny bizar a je pravda, ze svym civilnim pojetim zapletky i postav je to takovy dobovy bizar. SRKova postava se chova jak rozjivene male dite, ktere na konci pochopi, ze by mozna melo aspon trochu vyrust, ale uz neni uplne ukazano, jak se mu to povede, takze asi chudak Juhi. Ale zase, jak casto uslysite v indickem filmu Smetanu, huh? ()

Stupet 

všechny recenze uživatele

Dějová linka super, jen některé dialogy slabší, proto dávám jen 4 *. U filmu jsem si poplakala. Zvláště u písničky, kterou zpívají všichni otcovi Sunila ( Viděl jsi vždy jen jeho chyby, ale talent a jeho čisté srdce už ne atd.). A druhá dávka silného pláče přišla na konci, kdy jsem se dozvěděla, že se Sunil vzdal manželství s Annou pro její štěstí. Jinak stále nemůžu uvěřit tomu, že při natáčení filmu bylo Shahrukhovi už 28 let. Vypadá tak o 10 let mladší :-D Ale už tehdy byl krásný..... ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama