Reklama

Reklama

sKORO NA mizině

(seriál)
Trailer
Krátkometrážní / Komedie
Česko, (2020–2021), 3 h 36 min (Minutáž: 22–35 min)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Prázdné hlediště i pokladna. S tím se nyní potýká většina divadel nejen v České republice. Jak to ale herci a tvůrci prožívají? Jak se vypořádají s tím, že nemohou dělat to, co milují a co je živí? Na to vtipným způsobem odpoví seriál sKORO NA mizině, který vznikl v rekordním čase pod taktovkou tvůrců již legendárního online seriálu Lajna. (Filmové studio Dolní Vítkovice)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

husokachna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Improvizační sešns partičky z Míru mi moc nesedí a přijdou mi dost na sílu. I pitvoření Štěpána Kozuba mě nebaví vždycky. Ale u sKORO NA mizině jsem se bavil královsky. Ať si kdo chce co chce říká, drajv to má neskutečnej, hluchých míst jen málo, Kozub to spolu s Langošem táhne páradně, hlášky šustí (hlavně díky Kozubovi) papírem jen výjimečně a celá ta parta je strašně sympatická a fajn. Nakonec mi nevadila ani trochu nastavovaná kaše, kdy čtvrtej díl jsem snesl jako tako lepítko mezi "první řadou" a posledním pátým dílem, kterej doceňuju s každým shlédnutím víc. Když už to vyneslo balík a bylo třeba to trochu vyždímat, tak musím uznat, že to kluci vyždímali docela se ctí. Palba do vlastních řad (Suchánek, Kolečko a ostatní celebrity...) je třešnička na dortu a .... prostě je to super a dám si to rád kdykoliv zas a znovu. Čtyři brutálně udusaný zavaly. PS: akorát to bylo málo sprostý, já bych ještě připepřil... ()

Cermbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na svou dobu neskutečně překvapilo a bavilo od začátku do konce. Námět s koronou, která udělala hercům čáru přes rozpočet se povedl na výbornou a to všechno doprovází skvělé vtipy se skvělým obsazením, které si ze sebe umí udělat srandu. Z této tvorby je znát upřímnost a srdce, jen škoda, že si to trošku od šesté epizody pokazili. ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Nakonec je všech pět dílů tak akorát dlouhých, takže jsem se převážně bavil. Update: Šestý až osmý díl jsem si pustil až najednou hned po sobě, jako bych věděl, že je to jeden uzavřený příběh. A překvapivě kvalita neklesala, ale tenhle ostravsko-pražský herecký duel byl přinejmenším stejně zábavný. YouTube se ukázal jako svobodnější prostor pro seriálovou tvorbu, tak jsem zvědav, co bude dál... ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Vždy som fandil nezávislému divadlu. A MÍR je v tomto absolútny jednorožec. Najmä vďaka neskutočným hercom (za mňa najmä Kozub je asi najlepší československý herec posledných rokov), ale hlavne Albert Čuba má môj obdiv za to čo robí a aj vďaka tomuto miniseriálu (ktorý mimochodom nie je vôbec zle natočený) mal čím svoj ansámbel nakŕmiť počas tejto covidovej situácie. A že si dokázal odtrhnúť od vlastnej papule iba aby to celé prežilo je v mojich očiach demonštrácia toho ako môže vyzerať "veľký človek". Ps: ostatní dvaja nespomenutí z troch tigrov (Ferro a Polák) tiez neskutoční sympaťáci. Celé dobré. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Výbornej satirickej online koncept postavenej na crowdfundingu, kterej zobrazuje a zároveň paroduje aktuální situaci posledního roku. Je to neotřelý, sprostý, hraniční, urýpaný a hlavně neuvěřitelně zábavný a plný hlášek. Jasně tomu vévodí Š. Kozub, jehož mimika a hláškování seriál jednoznačně táhnou, nicméně každej si tam najde svůj vrcholnej moment. Navíc jedním ze scénáristů je "pražská kurva" P. Kolečko, kterej má za sebou víc než povedenej seriál Most, takže se tomu stylu vlastně nelze divit. Jen tak dál, víc takových projektů u nás by bylo fajn, ale musí se opatrně, aby to nepřecházelo ze zamýšlené absurdity do nechtěné trapnosti, což se tady naštěstí neděje. P.S.: "Ty sis šlehl nějakou dávku mamrdinu a nám jsi zapomněl nalajnovat nebo co?!" ()

Galerie (20)

Zajímavosti (31)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama