Reklama

Reklama

Tel mi sseomding

Trailer

Obsahy(1)

Pokud se detektiv Cho ještě nenachází na úplném životním dně, pak určitě aspoň v jeho těsné blízkosti. Jeho matka právě zemřela na vleklou chorobu a v práci čelí Cho podezření, že účty za nemocnici za něj platil mafiánský boss. Následující případ tedy může být zrovna tak jeho poslední. A že by to byla působivá tečka: ve městě začal řádit vrah, se zálibou rozřezávat těla svých obětí na kusy, ty vzájemně proházet a umístěné v pytli na veřejném místě je policistům nechat jako hrůznou hádanku na osamělé večery. (kiddo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

Nin 

všechny recenze uživatele

To bych nečekal, že film o vrahovi, co zabíjí a následně rozřezavá těla lidí, co měli něco do činění s jednou tichou kráskou, a postupně je dává nalézt policii, může být taková nuda. Po pořádné atmosféře ani stopy, děj se posunuje odnikud nikam a hlavní tichý policista je ve skutečnosti lehce natvrdlý. Nic moc, mohlo to být mnohem lepší. (5/10) ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Nadstandardni jihokorejsky thriller, stavici predevsim na propracovanem pribehu a pomerne dusne atmosfere. Ta v nekolika momentech pripominala az nedostizny Jisatsu saakuru. Dej se zpocatku toci kolem nahodne nalezenych pytlu s kusy tel, aby posleze zabrousil i do minulosti nekterych hrdinu a odkryl temnejsi stranky jejich zivota. I kdyz je tempo filmu pomale, dokaze si diky neustalemu napeti a dejovym zvratum lehce udrzet pozornost po cele dve hodiny. Vyssi hodnoceni nedavam predevsim kvuli castemu vyskytu klasickych klise znamych z americkych kriminalek (vztekle vyklizeni stolu po odebrani pripadu, jednodusi kolega hlavniho hrdiny se zalibou v oriskach.......je toho hodne). ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tohle mne bohužel "nevzalo" tak, jak jsem zřejmě očekával ... Utahaný, zbytečně dlouhý, podivně střihově zvládnutý scény, divná zápletka ... kterou sem nějak moc nechápal ... Nebo spíš nechápal v čem by měla být její výjimečnost, takový to "WOW" ... V podstatě čistá kriminálka s pár hnusáckejma scénama. Neoriginální (všechno tu už bylo ...). Atmosféra mne rozhodně nedostala, kromě 1:19, to byl mazec ... Závěr jsem předpokládal ... Takovej průměr. ()

molotov 

všechny recenze uživatele

Poměrně povedený thriller, kterému k dokonalosti mnoho nechybí. Tou troškou myslím hlavně závěr, který ne že by byl hloupý, ale po jedné pointě následuje ještě další, která už není tak pochopitelná a staví celý příběh do jiného světla. Za vyzdvihnutí ale rozhodně stojí herci včele s minimalistickým Han Suk-kyuem a vynikající soundtrack, netradičně tvořený hlavně západními skupinami (např. Placebo). ()

tombac 

všechny recenze uživatele

V autě pod mostem je nalezen pytel s částmi lidského těla. A nepatří jen jedinému člověku. Záhy se objevují další a další pytle s nechutným obsahem, atmosféra houstne, nově sestavený vyšetřovací tým v čele s detektivem Cho začíná pracovat na plné obrátky, děsivá skládačka nabývá jasnějších kontur, okruh podezřelých se zužuje, avšak brutální a rafinovaný vrah stále uniká. Brilantní a napínavý krimi thriller, patřící mezi absolutní špičku žánru. Plné hodnocení mu uniklo jen o pověstný chloupek. Pokud se vám líbil Fincherův depresivní opus Se7en, není v případě Tel mi sseomding co řešit. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama