Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajný agent James Word se vrací ze skotské mise do svého utajeného bytu, a nachází tu… sekretářku Ann z Oddělení 5, která má prý přístup k tajným složkám a také k Jamesovu klíči od bytu. Kachně na víně předchází předehra v podobě svlékacího pokeru, blonďatou krásku však kromě agentovy postele zajímají i podrobnosti o jeho předchozím případu.

Byla nebyla planeta Angvia, začíná James své vyprávění, kde žily jen samé ženy, bez mužů a tedy bez možnosti přímé reprodukce. Pro zachování kmene tyto Amazonky v periodických intervalech infiltrují na Zem, odkud unáší vybrané a především dobře vyvinuté příslušnice ženského rodu. Na vetřelkyně vedené královnou Zetou má ovšem už delší dobu spadeno major Bourdon, přímý nadřízený našeho agenta. Další obětí angvijských žen má být londýnská striptérka Edwina! (dopitak)

(více)

Recenze (3)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Erotika válcuje všechny ostatní složky, což v případě triků, efektů a hudby není zase tak těžké. "Bobrofilové" (rozuměj, kamenovači filmové erotiky před rokem 1990) se nemusí bát, snímek se zaměřuje takřka výhradně na horní polovinu ženské krásy, a že rozhodně je co ukázat, pasáž se svlíkacím pokerem je opravdu vzrušující. Jen se divím J. R. Justicemu, že si na stará kolena zahrál v něčem takto nízkorozpočtovém a scenáristicky krátkozrakém. Znalce pak možná potěší i menší role Charlese Hawtrey, věčného filmového popletence, známého především ze série Carry on.... ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Sci-fičko z konca šesťdesiatych rokov chudobné na efekty, vystačujúce si po väčšinou iba s teoretickou rovinou vykreslenia poslania krásnych žien z iného sveta/dimenzie nazvanom Angvia. Že sa jedná o erotické sci-fi naznačuje aj samotný názov domovskej planéty slečien – čo je slovná hračka vychádzajúca zo slova Vagina :) Sexi žienky pod vedením svojej najvyššej Zety - Zeta One, sa infiltrovali na našu planétu z dôvodu odchytu plodných žien v rozkvete – samičiek, aby sa pokúsili o znovuosídlenie svojej domovskej planéty. No a tento neuveriteľný príbeh rozpráva z vlastnej skúsenosti tajný agent James Word svojej posteľnej partnerke, sekretárke a vášnivej hráčke vyzliekacieho pokru v jednej osobe. Proste lacná šialenosť s deravým scenárom, snažiaca sa zaujať hlavne mužské publikum priliehavým oblečením, krásnymi nôžkami odetých vo vysokých bielych čižmách a krátkou sukničkou, ..........prípadne žiadnym oblečením a povoľnou atmosférou. Svoj rozsiahli potenciál však Zeta One obstojne nenaplňuje tak ako tomu bolo napríklad u BARBARELLY. Škoda. ()

Reklama

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Perfektni pestrobarevny britsky kousek ve stylu pulp sci-fi, plny krasnych holek. (Carol Hawkins, Dawn Addams, Anna Gaël atd.) :) Odpocinek a pobaveni pro oci. A jeste musim zminit muziku, ktera je taky super. (minimalne misty) ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama