Reklama

Reklama

Černý růže

(festivalový název)
  • USA Black Roses

Obsahy(1)

Je heavy metal zmatené zlo, nebo zákonné dobro? Patří do maloměstských kulturáků, nebo by ho odsud měli bohabojní občané hnát svinským krokem? A co na to Walt Whitman? Přesně tyhle otázky si klade řízná kanadská metalspoitation Černý růže. Do městečka Mill Basin totiž míří věhlasná metalová kapela Černý růže a zatímco místní teenageři stojí fronty na jejich koncert, rodiče sepisují petice a kropí vše kolem svěcenou vodou. Nikdo z nich ale netuší, že Černý růže jsou doopravdy ve spojení se silami temnějšími než barva na vlasy, kterou používá Alice Cooper. (Festival otrlého diváka)

(více)

Recenze (6)

strougy 

všechny recenze uživatele

Pár vydařenějších a zasmání hodných momentů by se nalezlo, monstrum se třeba vrtí do rytmu stylově, hlavní hrdinka pak má ňadra hezká, což o to (ano, scénu jejich hlazení jsem si doma zpětně nalezl, v kině mi z důvodu shánění piva unikla), ovšem to nejvtipnější nabídla nechtěná souvislost se zdejší (myšleno kino Aero) reklamou. Prý brakuvzdorné kino, to určitě. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Dávno, pradávno ( min 25 rokov ), niekedy za mojich základnoškolských čias, som v nejakom časáku, alebo nejakom prospekte zhliadol obrázok s nechutným, dlhokrkým, kozatým monštrom, http://www.clubdesmonstres.com/best/img/blackroses.jpg a odvtedy, to bol z jeden mojich vyhľadávaných hororových artiklov. Keby som bol vedel, tak na to s€riem. Nuda, je tam jedna scéna ( aj keď neobsahuje gore ), ktorá má čo povedať ( a určite sa po nej nezvýšil predaj hudobných prehrávačov ). ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Demoni vystupujuci ako heavy metalova kapela:) Zaujimave, ale buhuzial tie masky demonov boli na detskej urovni. Akurat tak mohli vystrasit male deti a tie tiez neviem, ci by sa ich bali. Dej prebiehajuceho filmu bol na tom lepsie a preto film ma ako tak bavil sledovat az do konca. Keby tie zle masky boli prerobene uplne od zakladu, tak by to uz bolo ine kafe a nevyzeralo by to tak smiesne ako v tomto filme. Samotne pesnicky neboli spatne, mali taky nostalgicky feeling 80-tich rokov minuleho storocia. Black Roses vam nakopu prdel, mne urcite nie, he he ()

kiddo 

všechny recenze uživatele

Černý růže jako takový ve všech ohledech nezajímavá nuďárna, tož radši o něčem podnětnějším: doufejme, že letošní otrlácká sklizeň byla jen úšlap vedle, protože pokud bude vysmívání legitimně ujetým filmům i v budoucnu nahrazeno spektáklem, který místo aby umocňoval existující absurditu a bizarnost, radši ji křečovitě vytváří a kompenzuje nudnou normálnost filmu zcela vybájenými titulky a nesouvisejícími šarádami, pro něž na rozdíl od Rocky Horror Picture Show, Třaslavce nebo Démonů není důvod, mohla by stávající míra hipsternosti metastázovat ze snesitelné úrovně na totální nucenou rakovinu. A já bych otrláka přece jen nerada oplakávala. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama