Reklama

Reklama

Barracuda

  • angličtina The Lucifer Project (neoficiální název) (více)

Recenze (4)

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Po úspěchu Čelisti si tvůrci hledali další zabijáckou rybu nebo tak. Už tu byla vynikající Orca zabiják,italové měli svoje Chapadla a ve stejném roce šli i úsměvná Piraňa. Což tahle Barracuda,kdo ví proč tvůrci potenciál filmu zavrhli a udělali z toho menší detektivku,Barracuda byla vedlejší,šlo to natočit i bez ní. Škoda. pro režiséra to byl první režisérský počin a zahrál si v tom,ten se spíš věnoval herectví. Celkově dvě hvězdičky si to zaslouží. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ďalší to rip-off najznámejšieho zvieracieho hororu - nebudem spomínať - je to samozrejmé. Síce je tu ´´rybička´´ o nejaký ten meter menšia, ale zakusnúť sa teda vie riadne. Nostalgia tu tlačí na pílu. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem slabej film, a tak jsem se na něj připravoval. Ale jsem zklamán tak i tak. BArracudy útočí fakt sporadicky, jsou tu snad jen 3 útoky a mezitím se vyšetřuje kdo vypustil jed do vody, a tak začíná spíše akce. Film yb se prakticky obešel bez Baracud protože ty jsou spíše vedlejší. Na filmu se dá pochválit jen máloco, Barakudy jsou děsně umělé, hudba nijaká. Ale i tak musím dát 2* za přece jen uchazející útoky a pěknou béčkovou atmosféru. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se od 1. listopadu 1977 a do 9. ledna 1978. Točilo se na Floridě (města St. Cloud, Fort Lauderdale a Pompano Beach) a na Bahamách. (fiLLthe3DD)
  • Nabídku režírovat tento snímek odmítl Joe Dante – ten shodou okolností režíroval jiný film o zabijáckých rybách, a to horor Piraňa (1978). Oba filmy pak byly uvedeny do kin ve stejném roce, tedy 1978. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama