Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (5)

jonyyy 

všechny recenze uživatele

V době hodnocení: IMDB Top 250: #175. Ještě nikdy jsem se u indického filmu z IMDB TOPky nespálil. Spíše naopak. A právě díky Aamirovi Khanovi (už figuruje v mé osobní desítce) jsem si indické filmy dokonce oblíbil. O to větší kopanec do zadku pro mě Andaz Apna Apna byl. Nekonzistentní taškařice (chvíli romantický film, šílená komedie, akční film) plná tragicky trapného přehrávání (po zjištění, že role Crime mastera GOGO byla nominována na ocenění za nejlepší komediální roli, mě málem skolil infarkt), šílených zvukových efektů a grimas, které bych nečekal, že pobaví kojence, natož dospělého diváka. Moderní Bolywood zřejmě směřuje čím dál více k západu a začíná se líbit běžnému publiku, ale klasický indický film je pro tuzemského diváka prostě nestravitelný. 30 % ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Aj s prihliadnutím na vek filmu a éru za akej vznikal, nemôžem povedať, že by sa bol veľmi podaril. Doslova šialená šaškáreň Aamira a Salmana, Raveena a Karisma to trošku vytrhli, ale nie moc. Dôvod existencie niektorých postáv v tomto filme určite nepochopím nikdy. Áno miestami a chvíľami to zábavné bolo ale nebolo takých okamihov veľa a keď už vzápätí ho zabila nejaká bláznivina a šialená záplava slov, fakt som nestíhala čítať titulky. Akurát Salmanove velikánske očiská, ktoré vtedy ešte mal, mi z filmov tej doby utkvievajú v hlave. ()

toma.baza 

všechny recenze uživatele

Bollywoodská crazy komedie. Dva floutkové se rozhodnou, že se ožení s dcerou boháče, která přijela do Indie, aby se zde provdala. ()

Petjaa 

všechny recenze uživatele

Můj druhý bollywoodský film (13.6.07). Tehdy mě docela bavil, nejspíš díky českým titulkám, ale dnes už asi ne... ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Síce na druhý pokus, ale nedá sa mi inak ako vyzdvihnúť to do nebies. Obaja Khaanovci DOKONALÍ, ako aj doradu všetky bočné postavičky. Prehrávanie a hluché utancované scény veľkoryso odpúšťam. ()

Reklama

Reklama