Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Terapeutická skupina tráví víkendy v odlehlé hájovně. Cestou na místo jeden ze členů přejede malého chlapce a neposkytne mu pomoc. Jeho otec se hodlá pomstít. (oficiální text distributora)

Recenze (9)

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Tři čtvrtě filmu jsem to měla bez zvuku a klikala na internetech na sprosté věci. Kvůli prdelce Kretschmannovi jsem to nevypla a čekala, až mu ho některá z těch slepic konečně vykouří. A nic. No co se dá dělat, tak jen 1*. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

KOMENTÁŘ OBSAHUJE SPOILERY, ale v tomto případě žádná škoda. Kdepak asi soudruzi z NDR udělali chybu? Vzali námět sice ošolíchaný, leč s trochou snahy a zručnosti to mohlo zafungovat: terapeutická skupina mentálů + psychiatr v odlehlé hájovně, jeden z nich cestou na víkendovou psychopitvu srazí na lesní cestě kluka a ujede. Namísto solidního dramatu říznutého thrillerem vznikl kolotoč neuvěřitelně stupidního chování. Máme tady arogantního hajzla manažera, afektovanou pizdu učitelku, vtíravého slizáka právníka, vysmaženého výpleska doktora a pipku s koktejlem komplexu méněcennosti a mesiášského komplexu, k tomu cvokař-manipulátor, co se ukáže být naprosto neschopný. Dalším účinkujícím je zoufalý otec bažící po pomstě, potom ňouma policajt, který si absolutně neví rady, sekundují imho příliš apatická matka a dav s vidlemi. Najít někoho normálního, kdo by jednal věrohodně a v souladu s logikou, to je jako hledat snubní prsten v městské čističce odpadů. Snad ten tatík je částečně pochopitelný, bohužel ani jemu to nevydrželo celou stopáž, no ostatní jsou debilové imrvére. Okamžik, kdy banda mentálů pod palbou mstivého fotra dřepí v baráku, nikdo nevolá policii a místo hledání únikové cesty vedou absurdní diskuzi na téma, co se v tom člověku s puškou asi odehrává, to je úžasné wtf! Je jediný důvod, proč jsem vydržela až do úplného závěru: chtěla jsem se dobrat vysvětlení, jak je možné, že po srážce s klukem nezůstaly na autě žádné stopy. To měl provinilý řidič halušky, když jsme jeho očima sledovali krev, rozfrcávající se po předním skle? Kdy a kde stihl nechat auťák umýt, opravit poškozený stěrač a s nejvyšší pravděpodobností taky promáčklou karosérii? Možná mi vysvětlení uniklo, pač jsem si na minutku bucla a jednou jsem musela jít ven zpacifikovat svého uřvaného psa... Co se básník snažil říci přiblbým finišem, po tom asi taky nemá smysl pátrat. Holt typický německý film - plný nesympatických gesichtů, stupidních dialogů, hrubě podprůměrný. 31% ()

Reklama

DaUr 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem první půlku, a měl jsem dost - Tak německé, tak amatérské, tak... divné. Stěží ze sebe vydřu tu jednu *, za ne úplně tragický scénář... ()

Chupacabre odpad!

všechny recenze uživatele

Divím se, že jsem na to vydržel koukat až dokonce, ale po shlédnutí jsem spíše potřeboval terapeutické sezení sám. Dokonalá kravina - která má pouze pěkný název. ()

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mi moc nedal, docela jsem se nudila.. Psychiatr si na psychiatra jen hrál, a téměř celý film byl o tom samém. Pořád se jen hádali, co, jak a kdy udělají, a nakonec stejně neudělali nic. Dodívala jsem se ze zvědavosti do konce, ale prostě nuda.. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama