Reklama

Reklama

Neporazitelný II

  • Česko Neporazitelní II: Profesionálka (více)

Obsahy(1)

Krásná agentka Harley přichází pomoci místní policii s případem. Ve skutečnosti se ale snaží dopadnout svého bývalého milence Francise Lydella, který ji postřelil do hlavy, když odmítla nabídku stát se členkou jeho oddílu nájemných vrahů. Zranění ji působí neustálé problémy a měla by se podrobit operaci, ale jejím hlavním cílem je zabránit Ledellovi v dalším zabíjení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Amatérské až běda, ale bohužel zároveň nepříliš zábavné. Akce tu sice není zrovna úplně málo, ale je docela amatérská a trapná. Ještě štěstí, že z toho nevznikla série...15% ()

ORIN odpad!

všechny recenze uživatele

Snad géčkový akčňák, ve kterém je vše omylem tak strašně vtipné. Hlavní hrdinka (mimochodem pěkné pokoukání to bylo) místo toho, aby se někde v klubu kroutila u tyče, ji má v ruce a nemilosrdně trestá všechny záškodníky, kteří se ji připletou do cesty. Přesně jako ta domina z Bruntálu. Při jakékoli akční scéně to vypadá jako by spolu bojovali dva právě opustivší WC. Nakonec ale vše dobře dopadne, hrdinka opustí řady speciálních jednotek a nechá se "ošetřovat" pouze svým chiropraktikem. Nadělají si kupu dětí a bude klid. Teda dokud se neobjeví jakýsi potulný plukovník a znovu ji nepovolá do akce a film s názvem Excessive Force III: (Force on Force)³ - Force * ¾ Force může vzniknout. :-) ()

Reklama

horor2 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem na VHS a ve své době, kdy stačilo v akčním filmu někomu nakopat, či někoho rozstřílet a scénář nemusel být nic extra. Šlo o podraz a její pomstu. U mě pěkná vzpomínka :-) ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama