Reklama

Reklama

Pomsta

  • USA The Protégé (více)
Trailer 1

Anna (Maggie Q), kterou jako dítě zachránil a vycvičil legendární zabiják Moody (Samuel L. Jackson), je nejtalentovanější placenou vražedkyní na světě. Když je však Moody - muž, který pro ni byl jako otec a naučil ji vše, co potřebovala vědět o důvěře a přežití - brutálně zabit, Anna přísahá pomstu. Jakmile si s ní tajemný vrah (Michael Keaton) začne hrát na kočku a myš, jejich konfrontace se stane smrtící. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (128)

honajz 

všechny recenze uživatele

Typická pytlákova schovanka - flintu z ruky nepustí. Docela slušně natočený akčňák s velmi dobrou atmosférou a pár poněkud staršími herci, kteří ale makají jak o život a daří se jim vypadat velmi aktivně. Naprosto skvělý je Michael Keaton, jemuž navíc nechybí potřebná elegance. Trochu mi připomínal Jirku Korna. Ostatně Maggie Q ze začátku vypadá jak Křenková (jen na rozdíl od Křenkové umí o něco víc hrát), jeden z padouchů vypadá jak Kryštof, to mě taky bavilo. Jinak trošilinku jinak podaná klasická historka o odvetě, zabili jste mi (doplňte si sami), já vám zabiju (dtto). Ale jak říkám, atmosféra se mi líbila, není to blbé, Michael válí, dobře se na to dívalo. Trochu mi to připomnělo tou atmosférou akčnějšího Specialistu. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Akční vypalovačka jak ze staré školy. Vzpomněl jsem si na Campbellovo Casino Royle, mělo to hodně podobný wibe. Nicméně kdo mě překvapil nejvíce byl Michael Keaton, který se nikdy do akce extra nehrnul a tady celkem solidně držel krok s Maggie Q i s klasickými hláškami Samuela L. Jacksona. Žádný extra šlágr, ale pro fanoušky starosvětské akce bez cgi jako dělané. ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Jsem to zjevně nějak nepochopila. Slušně obsazené akční Béčko, docela sympatická hlavní hrdinka, ale jakou úlohu tam měl tedy S.L.Jakson? A proč chtěli zabít toho dědka a jak to souviselo s tím  synem a závěr, dost nuda. Celé to bylo takové vachrlaté, ale akce více než dobrá, lokace moc pěkné, takže za mne slabší tři hvězďule. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Sračková zábava s Johankou Wickovou, která jak je zvykem, nechytne při přestřelce ani jednu kulku do bicepsu, natáhne jedno tunový pancéřovaný křižník, oddělá dvacet vycvičených sia mariňáků vybojovaných v ultra těžkých podmínkách na přežití, v nebezpečné ledové divočiny bez jídla a možnosti se vysrat jinak než do petky, a v nepřetržitém speciálním vojenským režimu. Furt málo ? Vyzáblá taiwanka co merkuje japonskou mafii, krvežíznivé upíry, psí androidy, tisíce morčat, karate zebry, fialové liliputy, cosplayere Elona Muska a strýčka Bena, živého Kita a pana Brambůrka. A samozřejmě na jedno nabití zásobníku, s jednou rukou, a druhou obvázanou k noze. Jo jo, nechápu kdy to ty tvůrce už prestane bavit obsazovat tyhle mužatky, co otočí držku o 180° i Samueláče z Džeksnů.. **Protéžé se nad tím hezki honí** ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„…VIDÍM ŽENU, KTERÁ BALANCUJE VE VĚTRU NA LANĚ NAD NÁDRŽÍ PLNOU ŽRALOKŮ…“ ///    Áčková akčňárna (s béčkovejma momentama). Příběh (teda zápletka…) je až neuvěřitelně jednoduchej. Něco většího z něj dělají až ty tři hlavní postavy – teda hlavně Anna, která je krutopřísnej (a sympatickej) zabiják. Velkej plus je, že se u toho dá občas i usmát. Taky mě baví, že se to vodehrává někde jinde než, než v Číně. Takže Vietnam…. Hmmm dobrý! A krvavý!   ///  NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že vzkříšení je svině. 2.) Chystám se zabíjet. Kvůli živobytí...   /// Thx za titule „saurix“.       /// PŘÍBĚH  ***  HUMOR  *  AKCE  ***  NAPĚTÍ  * ()

Galerie (66)

Zajímavosti (3)

  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v rumunskom Bukurešti a vietnamskom Da Nang. Natáčalo sa aj v Bulharsku a Veľkej Británii. (Real Tom Hardy)
  • Na hudbě k hlavnímu traileru se podílel mimo jiné i český skladatel Tomáš Oliva. (Qaeky)

Reklama

Reklama