Reklama

Reklama

Evil Demon Golfball from Hell!!!

všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie / Thriller
USA, 1996, 8 min

Režie:

Rian Johnson

Scénář:

Rian Johnson

Kamera:

Steve Yedlin

Obsahy(1)

Jednoho teplého letního večera zloděj zastřelí pána domu. Nebožtík však při smrti svírá ve své ruce golfový míček. Ten oživne a pronásleduje vraha. Vrah postupně zjišťuje, že míček je nezastavitelný… (SonG)

Recenze (16)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem story o vraždícím golfovým míčku, kterej chce pomstít smrt svýho pána. Samozřejmě s notnou dávkou humoru. Moje očekávání, ale nebylo až tak naplněno. Mě to totiž až tak vtipný nepřipadalo. Respektive se z toho dalo vytěžit daleko víc humoru. Dalším zklamáním je i míček. Neměl totiž vraždící choutky jak jsem očekával. Vraha svýho pána vydeptá spíš psychicky. Spoiler. Vrah sice zemře, ale spíš svojí blbostí než že by ho zabil přímo míček. PS : I já si stejně jako uživatel dr. horrible vzpomněl na killera s čajovou lžičkou ( The Horribly Slow Murderer with the Extremely Inefficient Weapon ). ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

veľmi fajn nápad, vizuálne prevedenie ktoré čerpá z tradície nemého filmu (tak hororu ako aj grotesky) a tiež béčkových hollywoodskych produkcií 30.-50. rokov, režijne veľmi nápadité, s kopou dynamických scén a maličkostí na tak malej ploche; ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jelikož se blíží do kin Johnsonův Looper, tak jsem objevil jeho krátkometrážní prvotinu. Je to originální, místy docela zábavné a míček je fakt parchant jeden votravnej, ale noir není úplně můj šálek čaje, ale jako studentský film určitě nadprůměr. 60%. ()

Popluh 

všechny recenze uživatele

Nápadité, vtipné a opět jiná práce s noirem než Johnson předvedl ve svém celovečerním debutu Brick. Na druhou stranu na 8 minut tahle komediální exhibice golfového míčku rozhodně nestačí a byť Evil Demon Golfball from Hell nenudí ani trochu, vyloženě zasmějete se taky jen párkrát. Proto 70 % zaokrouhluji dolů. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Je to nesmírně originální + dobře zpracované a to je to nejlepší, co snímek může nabídnout. Možná to ale chtělo trochu lepší kameru. 85% ()

.killer. 

všechny recenze uživatele

Originální námět, povedená kamera a místy i nasvícení scény... celkový dojem ale u mě není tak značný a klaním se proto k průměru... Každopádně jako studentský kraťas určitě nadprůměr. ()

Reklama

Reklama