Reklama

Reklama

Ovládnou tvou mysl, zničí tvoje tělo, nelze jim uniknout! Ospalé pouštní městečko kdesi na středozápadě USA obchází děsivá hrůza. V okolní pustině se objevují tajemné kamenné útvary mimozemského původu mající hrozivé schopnosti. Dokáží přeměnit těla a ovládnout mysl obyčejných lidí a využít je ke svým zvráceným zájmům. Postupně opanují takřka celé městečko a jediný, kdo se jim dokáže postavit, je odvážný mladý fotograf. Není však na odpor proti mimozemské invazi již pozdě? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

Campbell 

všechny recenze uživatele

No takže asi takhle původní film se mi dost líbil. Starý čenrobílí scífko které bavilo. No a najednou brouzdám po netu a čumím. Ona existuje i dvojka? No a tak jsem do ní šel, koupil jsem dvd ale věděl jsem že to nebude horor ale sci-fi, a navíc je to film o kterým skoro nikdo nikdy neslyšel, takže co od něj čekat, že? No a já nečekal nic, pravda nedostal jsem skoro nic ale proto nejsem ani zklamanej. Jen ten konec mohl být úplně jinej. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Společnost Řitka mě už poslední dobou leze pěkně na nervy. To je už potřetí za poslední dobu co vydala pod hlavičkou hororu film, který s tímhle žánrem nemá absolutně nic společného. Za tyhle klamavé lži by měli vracet prachy. Film je nudný jako prase, musel jsem se dodívat na dvakrát, protože jsem u toho usnul. Příšera žádná, mimozemšťani tu jsou zobrazeni jako jakési chaluhy, jediný světlejší okamžik je startující loď. Jediný důvod proč tomu nedám nulu je ten, že znám ještě mnohem horší filmy. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Originál film som zatial nevidel. A aj ked je tento film len priemerný a herci ničím extra neoslovia, nenudí. Triky sú síce len televízne, ale za zlé ich nemožno považovať. Škoda, že zápletka filmu vyznieva "len" mysteriózne, a nie hororovo. Koniec je taký nijaký. Hodnotenie: 50% ()

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Mohlo to být stoprocentní, ale bod dolů za to, že jsem čekal tak dlouho, než se něco začne dít. Je to příjemná oddychovka, námět je výborný. Je to sice béčko jako poleno, ale nemám problém se na to kdykoliv podívat znovu. A horor to fakt není. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle už bylo moc i na mě. Řitka se opět vyznamenala při sledování tohoto filmu jsem si pořád říkal co to tam jako je po 5 minutách sem ještě byl klidný a říkal si třeba se to změní bohužel nezměnilo. Efekty a triky by udělal líp i můj bratránek (má 5 let a s pc umí jen hrát hry ale i tak by dal) a o ději je škoda mluvit . Původní verzi jsem neviděl (ani nehodlám) takže nemohu posoudit zda je tohle lepší nebo horší každopádně nejhorší sračka kterou jsem v tomhle roce viděl. P.S. nenechte se nalákat na obal žádné monstrum ani nic takového tam není a horor je to asi tak děsivý jak Arabela (i ta je strašidelnější :-))) ()

raduna01 

všechny recenze uživatele

Záhadný kosmický mrak se srazil se Zemí a život v tiché osadě je převrácen naruby. Povahy některých zvířat i lidí se dramaticky mění, zřejmě jsou ovládáni cizí silou. Fotograf Jack objeví, jak tento vliv působí. Podaří se mu zabránit vetřelci, aby dokončil své dílo? ()

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

Doteraz som vobec nepochopil co ma spolocne obal tohoto filmu s tym filmom co som videl. Ved tam ta prisera vobec nebola. Cakal som ze tam bude nejaka invazia takych priser, ale v tomto filme vobec nic neukazovali. Len blbe kamene a hadajuci sa spoluobcania, co budu robit s tym novym kopcekom v krajine nikoho. Najlepsi z tohoto filmu je len ten obal a ostatne stoji za velky shit. Spracovanie efektov a klonov ludi boli na velmi nizkej urovni. Aj ten mimozemsky korab bol nejaky divny zvnutra, co to tam vlastne bolo? Natiahnute creva alebo nejaka chaos kravina. Pocas filmu som pocitil unavu a pomaly som pri tomto braku zaspal. ()

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Že tam neni ta vobluda z vobalu?Nebo je?A neni tam někde Gustav Bubník s kocourkem?Já se vždycky zbudil a blikal tam nějakej šutr. ()

rafix odpad!

všechny recenze uživatele

Musím dát za pravdu všem užvatelům . Příšerná grafika i triky a nechál jsem ten celý film. Je mi na zvracení. ()

Reklama

Reklama