Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vědecká výprava doktora Ricka Torrese zkoumá v odlehlých mexických vodách neobvykle zvýšené procento radioaktivního zamoření. Součástí objevu jsou také podivně zmutované sladkovodní chobotnice s výrůstky nápadně připomínajícími lidský mozek. Zanedlouho poté přichází ze tmy noci první vražedný útok, a Torresův tým tak čeká náročná zkouška setkání se zabijáckým mutantem. (dopitak)

(více)

Recenze (10)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Octaman je nehorázné béčko. Maska vypadá fakt děsně. A navíc kromě očí je nehybná(ty oči ale taky nic moc, panenky se točí fakt minimálně). Chapadla jsou tak směšný a jediné co dokážou je mlátit. Octaman má čtyři chapadla ale používá jen dvě(na ty další dvě už nezbyly ruce:-)). Útoky jsou neuvěřitelně směšné, provadí se tak že zazní hudba(jen jedna a ta samá) a najednou Octaman sebou začne mlátit jako kdyby chtěl zkusit Breakdance. Příběh lehce připomíná Godzillu(nějaké testy zvětší chobotnici či co to bylo). Film je fakt špatný, vše co od filmu čekáte tady nenajdete, žádné napětí, žádné hororvé prvky, žádné herce. A proto jsem si film tak moc užil a nemůžu jít pod 4*. I když není to rozhodně pro každého. ()

Reklama

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Na chobotnicovém muži mě nejvíc bavila jeho maska,která byla opravdu dobrá,vyděsila mě a zdála se mi fakt hnusná. Dobrá scéna je s tím ohněm,nevím jestli tehdy umřel hned tím,že mu bylo horko. Možná,že by se to zdáleně dalo přirovnat k Msta přichází z močálu. Taky,když se pustí do zabijení,tak to stojí za to,je zamilovaný,prochází se po horkém dni. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Tohle byl maras takového kalibru, že na tom už nebyla vtipná ani ta blbost.... Otřesný kostým je jen špička ledovce a možná nejpovedenější součástka filmu. Úplná normálka tady je, že na mexické poušti je jezero jak z kanadských nebo středoevropských krajin a není vyloučeno, že vám tu někdo jen tak pro dokreslení krajiny latinské ameriky prdne střih na olizujícího se geparda..Že to zní něják divně? No, to jste ještě neviděli herce...... Kdo tohle viděl v životě dvakrát celé, je u mě opravdu otrlý divák, blázen, masochista a hrdina. ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Todle byl jeden z horrorů. který jsem viděl na německým satelitu když mi bylo asi deset, Už tenkrát jsem se u toho válel smíchy, protože prostě už jen ten nápad je úplně debilní (člověk švihnutej chobotnicí, kterej terorizuje nějaký lidi v karavanu). A ještě na víc ty "triky" - v podstatě jen gumová makovice s gumovými nehybnými zuby a visící gumová chachadla na chlápkovi v neoprenovým obleku. Jenže od tý doby (viděl jsem to celkem dvakrát) je to pro mě takový nějaký symbol a i přes (nebo právě pro) tu děsnou filmařskou ubohost mám Octamana celkem rád. Víc jak dvě hvězdičky ovšem nezaslouží. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Pier Angeli se během natáčení předávkoval drogami. (Holina)

Reklama

Reklama