Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pilotní díl seriálu, u nás známého pod názvem "Šest v tom", nás uvede do děje a seznámí s obyčejným, ale přitom zajímavým životem tří párů. Manželé David a Karen, úspěšní v práci poznávají, co to znamená starat se o malého syna. Pete a Jenny se chystají založit rodinu a připravují se na čím dál tím více blížící se narození dítěte, zatímco Adam a Rachel se teprve poznávají. Adam je přesvědčen, že Rachel je láska jeho života a proto, aby ji přimněl opustit stávajícího přítele je dokonce schopen se nahý postavit před její dům a začít zpívat... (H34D)

(více)

Recenze (5)

Gemini 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Život se vším co k tomu patří, se štěstím i smůlou, láskou i rozchody, smíchem i pláčem, a co je důležité, není to strojené ani neuvěřitelné, prostě opravdu jak ze života. A nemá to chybu. Úvodní film, který předznamenal nejlepší britský nekomediální seriál naší doby. ()

Zemi11 odpad!

všechny recenze uživatele

Sere mě, že Prima bez skurpulí tento seriál hrubě okopírovala. Naprosto přesné scény, minutáž i dialogy. Z TV Prima je mi na blití!!! Do této chvíle jsem nedal na Přešlapy dopustit, než jsem se dozvěděl o tomhle podfuku!!! ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím, proč se první díl hodnotí zvlášť, možná proto, že je 5 minut delší (joke), ale každopádně je to znamení, že se blíží jeden z nejlepších pořadů dnešní doby, resp. doby před několika lety :) - seriál, který je tak reálný a věrohodný, že ani nepoznáte, že je hraný. PS: Pohled na nahého, zpívajícího Adama s růží v prdeli je prostě nezapomenutelný, dokázali byste to pro svou lásku udělat taky? 9/10 ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilotní díl či úvodní film k povedenému seriálu. I tady mi dal vzpomenout na to, že jsem nejprve viděl českou předělávku, protože se mi vybavovaly scény z české verze, když jsem viděl, co se na obrazovce děje. Ale platí zde to samé, co jsem napsal u samotného seriálu. Tahle šestice z Manchesteru je sympatická, vtipná a velmi snadno oblíbitelná. A Adam s růži v zadku je nezapomenutelný! ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama