Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá komedie o českém super-agentovi 007 naruby. Muž pro zvláštní operace je totální nemotora a je nasazován vládou tam, kde jde o něco naléhavého a mimořádného. Superagent Vašek Hruška se svěřených úkolů neohroženě ujímá a k jejich řešení přistupuje zcela netradičně. Jeho akce jsou však překvapivě úspěšné... (oficiální text distributora)

Recenze (510)

Arach.No odpad!

všechny recenze uživatele

Dokazete si predstvit ODPAD!? Tento film bude predcit vsechny vase predstavy! Vsechno od zapletky, pres dialogy az po pitome se pitvorici lidi na platne/obrazovce (nikdy vic herci) je naprosto otresne. Reknete mi nekdo, proc se u nas davaji penize na natoceni takovychhle sr*ek? Pane Soukupe, videt vas, utrhnu vam a hlavu a nacpu vam ji do zadku, abych vas usetril trapeni pri pripadnem dalsim sledovani vaseho "dila". ()

honza7 odpad!

všechny recenze uživatele

Když si představím, že jsem na to jako malý šel do kina, hned bych si nafackoval! Už tehdy jsem koukal jako blbec nad debilitou herců a režiséra. Kravina na eNtou a když pominu to, že hodnotím na přednášce z práva, kde se absolutně nudím hodinu co hodinu, tak se mi při pomyšlení na tohle chce ještě blít! Nenávidím tenhle film! Nenávidím a neměl vůbec vzniknout! ()

Reklama

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

PRAHA - 13:00 - STŘEDNÍ ČECHY- (SEČ - Středovropského času) Po peklu o poldech, které nám Soukup naservíroval hned ve dvou pokračováních přichází s další brutalitou. Rejža asi z pohnutek, které zná jen on dospěl k závěru, že díky účasti Sypala film posype. Bohužel Sypal způsobuje akorát rozsypání. Tento neherec par excellence mi způsobuje svědivou vyrážku už jen když se mihne v úvodních titulkách... K tomu další hvězdy, Libor Baselides (také už nevíte kdo a co je zač že jo?), porno hvězda Martincová ad.. Zkrátka s tímhle ansámblem, solidním scénářem a dobrým rejžou se dá natočit tahle sračka. Před tímhle je už jenom Westernstory... Parodie na Bonda mám rád, ale tohle byl ODPAD čistej jak vzduch v Himaláji. ()

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

Plány jediného zařízení schopného odhalit antiradarový letoun Stealth jsou ukradeny, a k předání zákazníkům má dojít na seznamovacím pobytu v Srní na Šumavě. Jedinou nadějí české vlády je vyslat na místo tajného super-agenta, Vaška Hrušku (Jaroslav Sypal), aby vše monitoroval, a plány Dagmary (jak se zařízení jmenuje) dostal zpět ... Nečekal jsem, že po otřesném Poldovi III uvidím ještě něco podobně strašného, ale pokud něco takového existuje, vůbec mne nepřekvapuje, že je to taktéž z pera Jaroslava Soukupa (a dokonce s velmi podobnými herci jako trilogie Polda). Nicméně Jak ukrást Dagmaru je hodně odporný film, a největší zásluhu na tom všem má naprosto otřesný Jaroslav Sypal (troufám si říct, obsadit do hlavní role kohokoliv jiného, tak by se to možná i na hvězdičku vyšplhalo).... Odpad! jak vyšitej... ()

Honzíno odpad!

všechny recenze uživatele

Dohromady jsem to skoro viděl celé. Nerad bych se chvástal, ale označím to za velký výkon. A jedná se o jednu z největších debilit, co jsem kdy dokázal vidět. Opavdu. Míra demence, obsažená v tomhle "snímku" (není to rouhání se filmařskému umění?), je hodná uzavření do izolace a zahrabání někde na dně Mariánského příkopu. I když to by byla vlastně pocta. Raději někde na dně bezejmené a velice hluboké propasti, pod megatunovou vrstvou radioaktivního odpadu. Může být vůbec někdo tak ubohý? ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Klatovech, Srní, Železné Rudě, Praze a na Křivoklátě. (M.B)

Reklama

Reklama