Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá komedie o českém super-agentovi 007 naruby. Muž pro zvláštní operace je totální nemotora a je nasazován vládou tam, kde jde o něco naléhavého a mimořádného. Superagent Vašek Hruška se svěřených úkolů neohroženě ujímá a k jejich řešení přistupuje zcela netradičně. Jeho akce jsou však překvapivě úspěšné... (oficiální text distributora)

Recenze (511)

Jeržik odpad!

všechny recenze uživatele

Byl jsem na tom v kině. Zasmál jsem se jen jednou, zbytek je filmová rakovina posledního stádia... ukázka momentální úrovně českého filmu. P.S. Dobrá zpráva na závěr. Přátelé a soukmenovci, můžeme si blahopřát a gratulovat, právě jsme totiž narazili na úplné dno filmových výkalů a jsme v nich ponoření mnohem dál než "po uši", takže to znamená jedno-hlouběji už to nejde... ()

Arach.No odpad!

všechny recenze uživatele

Dokazete si predstvit ODPAD!? Tento film bude predcit vsechny vase predstavy! Vsechno od zapletky, pres dialogy az po pitome se pitvorici lidi na platne/obrazovce (nikdy vic herci) je naprosto otresne. Reknete mi nekdo, proc se u nas davaji penize na natoceni takovychhle sr*ek? Pane Soukupe, videt vas, utrhnu vam a hlavu a nacpu vam ji do zadku, abych vas usetril trapeni pri pripadnem dalsim sledovani vaseho "dila". ()

Reklama

Dr. Hawkeye odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je skutečně tak špatný, že už se neřadí ani mezi ty "špatné" filmy, při jejichž sledování se bavíte alespoň jejich špatností. Tato šmíra, diletantství a amatérismus v nejhorším smyslu tohoto slova vyvolává v divákovi snad jen pocit trapnosti, ubohosti a někde vzadu snad i jistou lítost, kam až může Jaroslav Soukup (a protagonisté jeho „filmu“) klesnout… Při představě chystaného čtvrtého dílu (zatím) trilogie Byl jednou jeden polda mě chytá děs… ()

Hever odpad!

všechny recenze uživatele

Co napsat ke zvratku, který vás nasere po první půlhodině sledování, zkazí vám celé sobotní odpoledne tím, že způsobí příšernou nevolnost? Nejradši bych to nekomentoval, ale ještě pořád jsem pod vlivem této sračky. Obzvlášť nasírací je ten teplouš, to jsem fakt myslel, že chytnu ovladač a vší silou ho mrštím do televize. Sypal ze sebe sype jedno hovno za druhým a eště se furt tváří, jak kdyby měl na koulích pověšené šestnáctitunové závaží. Zbytek té bandy trotlů, co v tom hraje (pro mě už nikdy více herci ani lidi) nakonec podávají výkon hodný vyliskání. Prostě odpad! ()

gabin(a) odpad!

všechny recenze uživatele

Nedokoukala jsem, přestože jsem zrovna měla záchvat masochismu a kočku na klíně, takže jsem nedosáhla na ovládání a nemohla přepnout, potažmo vypnout. Nevím, jestli ti, co na to šli do kina byli tak blbí nebo takoví sebemrskači nebo oběti krutého žertu nejhorších nepřátel a jestli tam vůbec vydrželi. A hlavně nechápu, jak se může někomu podařit na takovou číčovinu sehnat peníze, které chybějí na daleko užitečnější věci!!! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Klatovech, Srní, Železné Rudě, Praze a na Křivoklátě. (M.B)

Reklama

Reklama