Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mr. Hankey (the Christmas Poo) a Charlie Manson hostují ve dvou speciálních vánočních epizodách - "Mr. Hankey's Christmas Classic" a "Merry Christmas, Charlie Manson". Jako bonus je přiřazen ještě dokument "Goin' Down to South Park" o tvůrcích South Parku. (hippyman)

Recenze (14)

H34D 

všechny recenze uživatele

Zpívací díly v animácích byly odjakživa zlo. Naštěstí co pravidelně ničilo Simpsny, nedopadlo v South Parku vůbec špatně. Možná je to právě tím kontrastem vulgarit a známých Vánočních melodií, anebo jednoduše povedeným zpěvem našich malých kamarádů, každopádně tento speciál se povedl... 7/10 ()

wohna 

všechny recenze uživatele

Díl o panu Hankeym mě moc nebaví, spadá do průměru, za to díl s Charliem Mansonem, to jsou grády! Jeden z mých nejoblíbenějších! :) ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Peklo na Zemi má 81% a tohle je v žebříčku? Abych pravdu řekl, tak mě vánoční speciál vůbec neoslovil a ač tam bylo pár dobrých scén, tak to jako celek vůbec nefunguje a koukal jsem na to tak nějak z povinnosti. Fórů taky bylo poskrovnu, takže ve výsledku dost zklamání a asi nejhorší setkání s SP vůbec. 50% ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

V Mr. Hankey's Christmas Classics Matt a Trey jasně dokazují, že kromě super sprostého a ujetého humoru mají extrémní hudební talent. Perfektní... ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Začal nám prosinec, vánoční nálada se probouzí a moje každoroční sledování vánočních filmů je tady! Začal jsem teda krásně. South Park je ten seriál, u které jsem vždycky viděl nějaký díl, ale nikdy né celou sérii epizodu po epizodě celou. Kompilace se vždycky podaří, ať jsou jakékoliv. Tady vsadili na kombinaci klasické epizody s příběhem a jedné, ve které se pouze zpívá. Nevím proč, ale obě epizody mi nepřipadají tak zábavné, jako jsem od South Parku zvyklí. Nic méně, furt je to super a sice jsem neviděl ten bonus v podobě dokumentu o tvůrcích, ale dokážu dost dobře představit, jak může vypadat. Dneska za 4 hvězdy ()

Matt.Murdock 

všechny recenze uživatele

Hey there, Mr. Shintoist Merry fuckin' Christmas God is gonna kick your ass You infidelic pagan scum. Písničky ze South Parku jsou neuvěřitelně dobře poslouchatelné, vlezlé a hlavně dobré! ()

bohhous22 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle speciál je vážně nařachanej nechutnostma,vulgaritama a humorem všech možných úrovní.Je to správnej anarchistickej úlet,nejlepší ze South Parků vůbec,co se týče tvůrčího žebříčku Trey Parkera,dotkl se nebe svých možností. ()

BOIKOT 

všechny recenze uživatele

Panebože to je ale výmysl : mluvící hovno co zpívá dětem písničky a dává jim vánoční dárečky pod stromeček když si čistí zoubky a papají vlákninu no lool. Hitlerovo podání písně o Tanenbaum , židovská písnička o Káče či Garisnovo Hello mr. Shintoist fucking merry Christmass to stojí za to slyšet (telmil jsem se od začátku dílu až do konce). V druhím dílu je Manson ten je taky supr (teda aspoň ten v southparku ) taky mě rozesmál + o Cartmenových hláškách ani nemluvě. SOUTHPARK JE KULT !!! ()

Reklama

Reklama