Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá Angela (Monique Gabrielle) sa vrátila domov z psychiatrie, kde strávila niekoľko posledných rokov. Celým svojim srdcom miluje svojho nevlastného otca a tak je veľmi šťastná, že je doma. Ten má však teraz novú priateľku, Michelle, ktorá nemá ani tušenia, čo sa stalo s Angelinou matkou. Michelle sa jej príchodu príliš nepotešila a ani Angela nie je vývojom udalostí dvakrát nadšená... (beso74)

(více)

Recenze (6)

Brouk 

všechny recenze uživatele

Ať dělám, co dělám, nehodnotím Angel Eyes od Gravera, ale Star Trek - Nemesis, jen kdybych se pominul, tak nevím jak a proč, skočí mi to na tento film a to můžu mému noťáskovi domlouvat, prosit, nadávat.... jó... esli, za všechno nemůžou trpajzlíci... ty mrchy vlezou všude.... hahahaha... i do počítače i do FD... :-) Nemesis za 4*, tohle jsem neviděl... zaím... ()

DJ Lonely 

všechny recenze uživatele

Velice solidní erotický thriller z VHS éry. Obě protagonistky jsou docela kočky a Angela je správně šáhlá. Většinu času se tu prcá, nebo se tu o prcání mluví a občas se stane nějaká ta vražda. Prostě taková pohodička na nedělní odpoledne bez dětí. ()

raduna01 

všechny recenze uživatele

Na VHS pod názvem ANDĚLSKÉ OČI. Majitel řady činžovních domů Steve žije žije s krásnou Michaelou, když u jeho dveří jednoho dne zazvoní malá rusovlasá Angela. Tvrdí, že je jeho nevlastním otcem, že její matku kdosi ubodal k smrti a že nemá kde bydlet. Steve ji přes Michaeliny protesty vezme k sobě do domu. Z noci se však stanou dny. Angela je velmi pracovitá a přítulná, nejraději si ale hraje s nožem a s oblibou také pozoruje Stevea s Michaelou při milování. Pokusí se nejprve svést Stevea a poté i Michaelu. Když jednou odjedou Steve s Michaelou na večírek, převlékne se za paní domu. Když pak dům navštíví osobní strážce Stevova netrpělivého věřitele, svede i jej a poté zavraždí. A nezůstane u vraždy jediné. Z rusovlahého anděla, obklopeného panenkami, se stává zabiják. ()

Reklama

Reklama