Reklama

Reklama

Mrazivý strach

  • Kanada Frozen with Fear (více)

Obsahy(1)

Kathrine Sullivanová je svým okolím podezírána, že není zcela psychicky v pořádku. Tvrdí, že se kolem ní dějí podivné a děsivé věci, a nakonec se stane svědkem toho, jak je její manžel Charles zastřelen na prahu jejich domu. Seržant El Sandesin jí oznámí, že se její manžel zapletl s pašeráky zbraní, a nařídí, aby bylo Charlesovo tělo okamžitě odvezeno. Kathrinina sestra Sára ale zjistí, že na policii nikdo neví, kde je Charlesova mrtvola, a že žádný seržant El Sandesin ve sboru nepracuje. Kathrine se obrátí na právníka Jacka Mize. Ten přijde na to, že případ je značně záhadný a že mu Kathrine neříká celou pravdu. Například mu tají, že jí byl Charles často nevěrný a že i ona měla poměr s jiným mužem. Čekala s ním dokonce dítě, o které ale přišla. Tento traumatizující zážitek zřejmě spustil její psychické problémy _ trpí agorafobií, strachem z volného prostoru, a už tři roky nevyšla z domu. Jack jí postupně přestává důvěřovat, ale přesto se neubrání citové náklonnosti k zoufalé ženě. Sám je v tíživé osobní situaci, protože jeho přítelkyně ho nedávno opustila. Nakonec se objeví Charles a tvrdí, že jako každý rok odjel na ryby a že na to Kathrine prostě zapomněla... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Prva polka film u mi nedavala zmysel .. potom sa to zlepsilo v druhej polke, len mna to postupne prestalo bavit. Kulisy ciry priemer, dialogy su v prvej polke otrasne : 0 % ()

Reklama

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Mrazivý strach má jeden velkej problém. A tím je absolutně splácaná první polovina, ze které by nebyl moudrý ani předseda Menzy. Autoři se nemůžou dohodnout, jestli půjdou vlastní cestou a nebo budou kopírovat zavedený postupy v thrillerech podobného ražení. Celkově ovšem nic nového nezplodili a to zavedené podávají dosti nudným způsobem. Třeba syndrom hlavní postavy připomíná Sigurney Weaverovou ve Vraždách podle předlohy a herecky za ní zaostává Bo Dereková o několik tříd. Závěr a ono finální rozuzlení ovšem je spíše už jen doplácnutí předen naplácanému zadku divákovu, kdy onen hlavní záporák připomíná svou koordinací pohybů dítě co se učí chodit. Ovšem na televizní poměry jde o celkem nenáročnou zábavu, která má za úkol vyplnit volný čas pokud možno účelově. Tomu odpovídá kamera i sled jednotlivých scén. Ale hudba zas není úplně marná, i když v jistých aspektech mírně připomíná jeden nejmenovaný horor. Dávám 2 hvězdičky za již zmiňované účelové využití (možná lehké zneužití) času. ()

stOKYi 

všechny recenze uživatele

Neviem, ale tá štyridsiatníčka Bo Derek sa mi zdala byť hrozne sexy. Hádam ešte viac ako v 80. rokoch kedy bola ževraj sex symbolom :) . Ináč je to klasický do predu predvídateľný béčkový thriller. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama