Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nacházíme se na slunných plážích v Los Angeles, které se staly velmi nebezpečným a smrtícím místem, místem hrůzy. Lidé se zde totiž ztrácejí, cosi záhadného je vtahuje pod písek. Dokáže někdo této záhadě přijít na kloub, aby byly pláže opět bezpečné? (Chupacabre)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Zase tak špatné tohleto béčko vážně nebylo, člověk díky docela uspokojivé atmosféře, velmi působivé dramatické hudbě (jazz-syntet.), která velmi dobře navozuje atmosféru strašidelné pláže, a pár napínavým momentům (které ve vás občas vyvolají nějaké to mrazení v zádech), vydržel docela bez větších problému až do konce, kdy byl opravdu zvědav na to, kdo, nebo co, se skrývá v onech písečných hlubinách. Samozřejmě film nelze brát doslova a do písmene vážně, celé je to spíše nesmyslné, jen uvažte, něco/někdo zabijí náhodně vytipované lidi na pláži, většinou samotné jedince, ale jakoby se vůbec nic nedělo a pláž vesele funguje dál (nikde žádné omezení, záterasy apod), zajímavý je rovněž další fakt, že když už se naplní lidmi, tak tajemný zabiják jakoby si dal pokoj a nechtěl se prozradit (bohužel past brzy sklapne), smrticí písek, útočí přeci jen večer nebo v noci, atd, atd. Ale jak říkám, nad všechny tyhle věci se musí divák levných béček přeci jen trošku povznést, vypnout mozek a hlavně se bavit, ano film je hlavně zábavný. Konec bohužel ale nebyl tak efektivní jak sem napjatě očekával, což byla docela škoda, vzhledem k tomu jakým směrem se do tý doby film vyvíjel. Upozornění; Pokud jste příznivec krve, tak tady ji moc není. Podobné filmy; "Jaws", "Tremors", "Bone Snatcher". ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Už Spielberg prispel, že neukázať žraloka bolo tou najlepšou vecou ako zveľadiť napätie. Tu sa podarilo niečo podobné. Aj keď vyústenie bolo pre mňa pomerne slabé, očakával som naozaj niečo iné, čo je ale možné brať aj ako plus, keďže si na konci nepoviete ,,ja som to tušil´´, je to viac ako podarená raritka. ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Můj první zářez do hororových osmdesátek a hned taková příšerná kravina. Písečné mostrum pod pláží je sice dobrý nápad, ale protože se ukáže až ve finále a na krev nezbyly peníze, jediná akce co ve filmu uvidíme je pár lidí pohlcených pískem. A protože to dohromady vyjde tak na pět minut, zbytek filmu se kecá, kecá a zas kecá. Pomalé tempo ještě podtrhuje zoufale nepadnoucí jazzová hudba a nezajímavé postavy v čele s příšerně nesympatickým policajtem Burta Younga a celková lacinost tohoto "svěžího dílka". ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Když se lidé bály kvůli Čelistem chodit do vody, tak si myslely, že na pláži bude bezpečno. Ale hádaly špatně. takže jak to shrnout není to rozhodně špatnej film, ale BB chybý něco co dokáže udržet diváka, jistě napětí tu je velké atmosféra i když pokulhává tak se dá. Ale prostě na 90 minut dlouhý film je to děsně roztahaný. Písek sežere jednou za čas, a tak nezbývá než sledovat jak si někdo v noci užívá a něco ho sežere. Ale abych nebyl za hajzla tenhle film má kouzlo. Krásné béčko z 80 let. Ale upřímě bych se na něj už nikdy nepodíval. Režisér Bloom i když dělá dobrý filmy(tedy viděl jsem jenom 2) tak se na ně dobře dívá ale přijde mi že se bojí přitlačit na pilu(viz Flowers in Attic). Aspoň že si sehnal Younga a hlavně Saxona. Film mohl mít větší drive ale i tak ho řadím mezi ty lepší béčka. ()

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Před 30 lety to někoho možná pobavilo, nicméně mě to naopak unudilo. Samotný pohlcení pískem, což je velmi dobrý a originální nápad, je bez šťávy a nebaví. Děj ve filmu se hýbe dopředu jen minimálně, vše je pořád stejné = pohlcení pískem - dialogy, ze kterých plyne, že nic nevíme - pohlcení - dialogy - pohlcení - dialogy a když už si říkám, že bude zajímavý alespoň to, co z toho písku nakonec vzejde, jsem zklamanej. Nedoporučuju ... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (2)

  • Vzhľad monštra pripomína subtropickú mäsožravú rastlinu rodu mucholapka (Dionaea). (beso74)
  • Slogan filmu (Just when you thought it was safe to go back in the water--you can't get to it) priamo parafrázuje slogan k Čeľustiam 2 (Just when you thought it was safe to go back in the water). (beso74)

Reklama

Reklama