Reklama

Reklama

Šílený Jake

všechny plakáty

Obsahy(1)

Dívka znehybněná od pasu dolů zákeřnou chorobu se i se svou rodinou zúčastní regionální soutěže krásy. Neuspěje však, a na cestě z této přehlídky navíc rodinný karavan postihne nečekaná nehoda - celé přední kolo se uvolní a odkutálí pryč. Jakoby zázrakem se náhle na silnici uprostřed zapadákova objeví vůz odtahové služby řízený bodrým venkovanem Jakem. Ten nabídne rodině v nesnázích své služby a přislíbí rychlou opravu. Městští návštěvníci brzy poznají Jakeovo vrakoviště a jeho dva syny. Přitom netuší, že jejich hostitel, náboženský fanatik a amatérský chirurg v jedné osobě, používá těla náhodných obětí jako zdroj příjmu z černého obchodu s orgány. Jakeovu stodolu navíc obchází věčně hladový aligátor. Městská rodina musí napřít veškeré síly k boji s pomatenými venkovany, aby se zachránila. (UncleHugo)

(více)

Recenze (5)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Ako komédia nijak výrazné, ako hixploitation nedostatočné. V snímku sa objavujú tradičné tváre hororov z konca 80´tok, či začiatku 90´tok, pričom to je tak jediné pozitívum, vďaka ktorému si divák vybuduje aspoň nejaké sympatie. V danej dobe dokázali mnohí režiséri natočiť pohodové krváky. V tomto prípade skutočne niet čo hodnotiť, lebo nenatrafíte na jednu jedinú, výraznú gore scénu (respektíve žiadnu!), ktorá by potešila oko hororového diváka. Pokiaľ sa "Šialený Jake" snažil zaujať príbehom, tak je to ešte jebnutejší zámer, akí si tvorcovia mohli zaumieniť. Jediným, výborným nápadom, sú pre mňa tie krokodíly v okolí baráku, ktoré imitujú naše "vlčiaky" :) Inak ide o pomerne nevýrazný počin v rámci žánru, ktorý nemá gule nato, aby nejak zaujal. Na danú dobu asi dostatočné, dnes už viac menej na smiech - bohužiaľ .. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Šílený Jake a jeho dva synové kteří zrovna neoplývají vysokým IQ(jeden obzvlášť) už si brousí zuby(a nástroje) na projíždějící náhodný oběti a jejich orgány. Tentokrát si Jake dělá zálusk na ochrnutou(od pasu dolů) dívku která jede s rodiči a bratrem ze soutěže krásy. Jenže tentokrát se Jake trošku přepočítal. Film má tady ke dnešnímu dni jen 36 hodnocení. Takže jde evidentně o zapomenutej snímek. Blood Salvage je Béčkovej hororovej kousek kterej dnes ocení spíš sběratelé raritek. PS. Žádný extra mordy natož pak gore nečekejte ale zase potěší Jake a jeho mazlíček v podobě věčně hladovýho aligátora. 3hvězdy prostě musím dát. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Tak takýchto filmov sa už dnes veľa nenakrúca. :-) Kdesi v americkom zapadákove žije automechanik Jake a jeho dvaja zdegenerovaní synovia. Jake je presvedčený, že podobne ako autá, možno opravovať aj ľudí. Navyše ho štve, že tí šťastnejší (rozumej zdraví) z nás, málokedy berú ohľady na tých menej šťastných. Rozhodne sa šance silných a slabých zrovnoprávniť, tak že ... jeho syn pravidelne spôsobuje menšie autonehody a Jake následne príde "zozbierať použiteľné" orgány. Jeho dielňa (ktorá je klonom "slaughter house" z Texaského masakru) tak slúži ako poloprofesionálna orgánová banka. Jedného dňa sa Jake rozhodne "pomôcť" istej sexi paraplegičke a to mu "srazí vaz" ... Tak tento kúsok kedysi vydalo BUTTERFLY HOME VIDEO a až do minulého týždňa ležal na polici istej nemenovanej videopožičovne absolútne nepovšimnutý. Nejedná sa síce o zvlášť bombastickú a morbídnymi gagmi prepchatú splatter komédiu, každopádne my filmoví "ouchylovia" si prídeme na svoje. :-) Lovu zdar ! (10.5.2005) ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Tak tohle nám sem dodala spol Vapet, zdatný to distributor totálních slátanin a jiných nekoukatelných hovadin. Překvapivě tohle ale nebylo tak zlé, koukat na toho cáklého strejdu, co má místo nárazníku hromadu trčících ostnu a každého projíždějícího cizince bere jako lovnou kořist, to se dalo zvládnout. VHSku jsem tudíž úplně nezavrhnul :o) ()

gumli 

všechny recenze uživatele

A máme tu ďalších dementných buranov Tentokrát otec a dvaja synovia.Debili sú to poriadny.Pre priaznivcov takýchto filmov nutnosť.Otecko je veľmi podarený,Hrá sa dokonca aj na chirurga-amatéra,zároveň je bláznivý náboženský fanatik,pri odťahovaní nepojazdného auta veľmi ochotný a expert ešte na všeličo iné.Jeho dementný syn Roy je taký dobromyseľný debilko a druhý syn Hiram je asi najväčší debil.A ešte je tu jeden doktorko,ktorý od nich berie odobraté orgány,a samozrejme aj jeden sviniar policajt.A nesmieme zabudnúť na ochrnutú dievčinu,ktorú buráni unesú aj s jej matkou,otcom a mladším bratom,ktorá im to ale riadne zavarí.A ešte jeden stále hladný aligátor sa tam stále potuluje.Skutočne dobré nízkorozpočtove béčko,no určite nie pre každého. ()

Reklama

Reklama