Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muž sa po pitke prebudí v hoteli a spomína, čo všetko sa mu prihodilo. Za normálnych okolostí plachý a bojazlivý japonský úradník si len pomaly vybavuje jednotlivé situácie z predchádzajúceho dňa - návštevu pohrebu, stretnutie s priateľkou, ktoré sa skončilo fiaskom, alkohol v podniku, zoznámenie sa s členom yakuzy a jeho krásnou milenkou, brokovnica...Po tomto pondelku už nič nebude také ako predtým... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

Bernhardiner 

všechny recenze uživatele

Můžu být rád, že vždy, když jsem se probudil, jsem věděl, kde jsem a co jsem minulé dny dělal. Nejsem totiž zrovna náruživý pijan alkoholu a ze svého soudku moc nepiji. Pan Takagi se však napil pořádně a teď toho jaksepatří lituje. Musím říct, že takhle temnou a zároveň bláznivou komedii jsem již dlouho neviděl. Všechno začíná výbuchem kardiostimulátoru na pohřbu a končí krvavou lázní. Film je doslova prošpikován humornými situacemi, ať už se jedná o tanec hlavního hrdiny před členy Yakuzy nebo televizní diskuzi o našem vrahovi, které nebyla nepodobná našim politickým debatám. 90% ()

Reklama

Rudovous 

všechny recenze uživatele

Hiroyuki Tanaka (Yakuza bodyguard se synkem v Ichi the Killer) vytvoril celkem originalni a vtipne dilko. Nekdy snad pro nekoho trosku pomale, ale bavil jsem se. ()

Altmann 

všechny recenze uživatele

Muz se probudi po pitce v hotelu a vzpomina, co se mu vsechno prihodilo. Uz uvodni scenka s pohrbem stoji zato: v obradni sini zazvoni telefon a doktor pozustalym sdeli, ze mrtvola ma voperovany kardiostimulator, ktery ovsem v kremacce muze vybuchnout. On sam nema cas, takze je treba najit dobrovolnika, ktery mrtvolu rozrizne a precvakne cerveny drat kardiostimulatoru a tim ho vyradi z cinnosti. Chopi se toho samozrejme nas hrdina - oba draty jsou ale cervene... ()

Al44... 

všechny recenze uživatele

Postava tragikomického hlavního hrdiny nás provází celým filmem. Tento mladý, docela zakřiknutý, upjatý a bojácný muž má jeden problém - docela často a rád holduje alkoholu. A právě tento jeho neduh pro něj bude znamenat v tomto příběhu osudový životní zlom. Film je plný černého humoru a mě příjemně pobavil. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama