Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Meteorolog Simon zažije podivnou věc: při instalaci zařízení v kalifornských horách náhle spatří dalekohledem podivné postavy bez obličeje vystupující ze země. Pak dojde k elektrickému výboji, po němž zůstane na sněhu ležet muž, který celý elektrizuje a po chvíli se rozpadne na tisíc kousků Simon vypráví svůj zážitek kolegovi Matovi, ten mu však nevěří. Jenže podivné věci se dějí nadále - od Sally, která žije sama se synem Jacobem si za bouřky chce zavolat muž, kterému se porouchalo auto. Jake si všimne, že telefon není zapojen a muži elektrizují ruce. Raději s matkou utíkají. Sally pošle Jacoba, aby odnesl jistou kazetu strýci Simonovi. Muž přivolává obrovské blesky, jejichž pomocí se přemisťuje. Když na něj Sally střílí, kulky ho nezraní a muž jí řekne, že má vrátit to, co vzala. Když odmítne, muž ji zabije (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Bůh nás chraň. Nebýt Scotta Pattersona, asi bych to nedokoukal. Takové rádoby strhující a cool záběry jsem dlouho neviděl. Nejlepší: Chlapec z povzdálí pozoruje pohřeb své matky. Všimne si, že tam stojí i ten záhadný cizinec - ufon, a ten si posléze všimne zpátky hocha. Najendou se tam objeví taky nějaká holčička v bílých šatech a pak, když už je skoro lapen, tam přijíždí jeho strýc, přibržďuje, nabírá ho do auta a odjíží vesele pryč :) ()

klokyn 

všechny recenze uživatele

36%? Veď to bola totálna debilita, snáď najväčšia, akú som v poslednej dobe videl. Keby sa tam aspoň snažili dať trochu vtipu, tak by to bolo zábavné béčko, aké mám rád. Ale ono sa to tvárilo vážne. Jedna hviezdička za Scotta Pattersona. ()

Denny 

všechny recenze uživatele

TV sci-fi o zlých mimozemšťanech, kteří potřebují lidi, aby sami mohli žít. Námět-nic nového pod sluncem,totéž zpracování. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama