Reklama

Reklama

Démoni

  • Nový Zéland The Irrefutable Truth About Demons (více)

Obsahy(1)

Špecialista na okultné vedy Harry Ballard dostane od kultu známeho ako Čierna diera videokazetu s jasným posolstvom: ideme si po teba! Po neúspešnom pokuse o únos zavraždia jeho priateľku tak, aby podozrenie spadlo naňho. Spolu s tajomnou kráskou Benny sa vydáva hľadať pravdu a pomstiť sa za smrť priateľky a záhadnú samovraždu brata, v ktorej má kult zrejme tiež prsty. (POMO)

(více)

Recenze (5)

Damnsinead 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový krvavý WTF film. Karl Urban v začátcích kariéry asi fakt kývnul na všechno. Tady hraje týpka, který střídavě dostává nakládačku od satanistů, nechává se zachraňovat vyšinutou dívčinou, a nebo spí. Prostě chlap dobrý akorát na fanservis. Jo, a taky má noční můry a bere drogy, tudíž my diváci ani nevíme, jestli se všechno vážně děje, anebo je sjetý. On to taky neví, tak se po hodině filmu rozhodne, že ničemu nevěří, a jde domů. Poslední zbytky už tak chatrné logiky a posloupnosti se vytratí pryč a všechno spěje k závěru, kde vysvětlení ani nějaké rozuzlení neexistuje.  Prostě to vzdali a šoupli tam závěrečné titulky. Je to naprostá ptákovina, ta jedna hvězda je za scénu, kdy Harryho nahánějí satanisti s motorovkou., to byla vážně sranda. ()

Reklama

Machete 

všechny recenze uživatele

Ze záplavy často obehraných námětů hororů mi Pravda o démonech přišla jako letní osvěžení. Při sledování jsem si hned vzpomněl na skvělý Cravenův The Serpent and the Rainbow. Příběh, kde chvílemi přemýšlíte, zda je hl. hrdina jen zhulenej či to tvůrci s démony myslí vážně. Každopádně skvělá podívaná a nebýt těch ne zcela přesvědčivých animáků, bylo by to ono, to pravé. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama