Reklama

Reklama

Boxer Rocky Balboa si užívá bohatství, které jako mistr světa získal. Bojuje pouze proti snadným protivníkům. Pak je ale vyzván arogantním Clubberem Langem. Rocky výzvu přijímá, aby ještě jednou dokázal, že je jen jeden mistr. Jenže se stane nečekané: Lang vyhraje a stane se novým mistrem. V Rockyho už nikdo nevěří, kromě jednoho člověka: někdejšího mistra světa Apollo Creeda. A právě on se pokusí povzbudit Rockyho bojovného ducha a dostat jej zpět do vrcholné formy… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (480)

kitano 

všechny recenze uživatele

Takto sa mi to paci! Pokial druhy diel este mohol tazit z uspechu preveho a bol mu velmi podobny, treti by len s nastavovanou kasou neuspel. A veru sa o to ani nesnazi. Treti diel je vytalny, s mnozstvom necakanych a zaujimavych udalosti, a znova ma tu iskru a napatie ako prvy film (hlavne zaverecny suboj je pre mna najlepsi zo vsetkych dielov). Ked rocky po druhy krat ziskal svoj titul, doslova som to s nim prezil. Tomu sa vravi poctivo budovana atmosfera. A naozaj velmi vtipna a trefna zaverecna scena.....(10/10) ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Třetí Rocky je vydařené pokračování slavné série, s parádní hudbou (nejen ústřední Contiho melodie, ale např. skladba Eye of the Tiger), snad ještě zapálenějším Stallonem, který vás svým výkonem zvedne ze sedadla a drsným soupeřem Clubberem v podání Mr. T. Stallone na jedničku i jako režisér, ty různé prostřihy a černobílé flashbacky byly fajn a vynikající je i odlehčující vložka, kdy Sly soupeří v exhibičním zápase s Hulkem Hoganem. To nemá nejmenší chybu. Tohle je největší ruka na světě! ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Po dvoch drámach so športovou tématikou, sa Sylvester Stallone vrhá, pod vlastnou režisérskou taktovkou, do čistej komercie. Príbeh prestáva mať hĺbku, ale o to viacej pridáva na akcii. Ono pravda pri treťom pokračovaní, ani nie je čo vyčítať takémuto ťahu. Italský hřebec si to tu rozdá s takými showmenmi ako je Hulk Hogan a Mr.T. Takže o akciu naozaj nie je núdza. Ako som už spomenul, tento diel má už iný kabát ako jeho predchodcovia, ale Rockymu to pristane. **** ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Zo sympatického chalaniska Rockyho sa stala oslavovaná a zbožňovaná celebrita...Sly ako režisér, scenárista a herec je stále dostatočne presvedčivý, hoci trojka je opäť o nejaký ten kvalitatívny stupienok na tom horšie ako predchodca a občas to poriadne zaváňa gýčom. Ešteže mám pre Rockyho slabosť, preto pod tri *** určite nejdem:) ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

V predošlých častiach sa viac kecalo, ale tu je to opačne. Viac Rockyho, viac súperov, viac Apolla a konečne super ,ktorý je fakt na pohlaď nesympaticky. Stallone drží tento tretí diel rovnako vysoko ako predošlý, príbeh stále pútavý, herci majú čo hrať, spolupráca s Apollom geniálna, Soundtrack Eye of the Tiger super a záverečný fight za doprovodu hudby Billa Contiho opäť zo zimomriavkami. Je to s časti už taký stereotyp, ale ja sa bavím. Obľúbený soundtrack: Mickey. 90% - 5* ()

Galerie (99)

Zajímavosti (99)

  • Na páse s titulom Ring Magazine World boli po bokoch štyri fotografie boxerov: Floyd Patterson, Jim Braddock, John L. Sullivan a George Foreman. (Pat.Ko)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama