Reklama

Reklama

Boxer Rocky Balboa si užívá bohatství, které jako mistr světa získal. Bojuje pouze proti snadným protivníkům. Pak je ale vyzván arogantním Clubberem Langem. Rocky výzvu přijímá, aby ještě jednou dokázal, že je jen jeden mistr. Jenže se stane nečekané: Lang vyhraje a stane se novým mistrem. V Rockyho už nikdo nevěří, kromě jednoho člověka: někdejšího mistra světa Apollo Creeda. A právě on se pokusí povzbudit Rockyho bojovného ducha a dostat jej zpět do vrcholné formy… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (480)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Zo sympatického chalaniska Rockyho sa stala oslavovaná a zbožňovaná celebrita...Sly ako režisér, scenárista a herec je stále dostatočne presvedčivý, hoci trojka je opäť o nejaký ten kvalitatívny stupienok na tom horšie ako predchodca a občas to poriadne zaváňa gýčom. Ešteže mám pre Rockyho slabosť, preto pod tri *** určite nejdem:) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jakmile se mu otevřeš, to hovado tě zabije. To přece normální člověk nedělá - stát a nechat se mlátit do hlavy." Já s tím poměrně souhlasím, ale dovolil bych si podotknout, že normální člověk nevleze do ringu s Clubberem Langem ani s Hulkem Hoganem. Já tam třeba nevlezu vůbec. To si radši pustím film, ve kterým je hrdina na vrcholu, spadne na dno a pak zase vyleze na vrchol. To zní ukrutně originálně. Ale vážně - zcivilizovanej Rocky v otevřeným souboji s pankáčským opičákem mě celkem bavil, stejně tak dobročinná akce a taky tady poprvé zazněl můj oblíbenej song Eye Of The Tiger od Survivor, takže to zase nemůže být tak špatný. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pre väcsinu ludi je najotrasnejsim dielom pätka. Pre mna líže dno trapnosti prave trojka. Zo seriozne pojatej serie sa stala sialena a prehnana show na urovni wrestlingu. Uz zapas s Hulkom Hoganom je trapas ale zaporak Mr. T je totalne neznesitelne peklo. Jednu hviezdicku davam len za poslednu scenu s Carlom Weathersom, ktora mohla napriek tejto mizerii pekne uzavriet celu seriu. Ale to by bolo prilis skoro. 2/10. ()

Sawy 

všechny recenze uživatele

Eye of the Tiger! Můžu si třeba stokrát říkat,že třetí díl Rockyho je docela zbytečný.Že děj je klišovitý a předvídatelný.Že spousta epizodek je tu jen proto,aby se stopáž vytáhla aspoň na hodinu a půl.To všechno je pravda a já ji nepopírám.Ale co na tom sakra sejde,když finálový zápas mě znovu zvedal ze židle! Znovu jsem ho prožíval a neměl jsem daleko k hlasitému povzbuzování.A celé to spojení s Apollem,bývalým soupeřem,dodává filmu velkou sílu.Možná to už není ten samý Rocky,jako když jsme ho potkali poprvé,ale postava se přece nějak vyvíjet musí nebo ne?Za to,že jsem se dobře bavil a za skvělý ústřední song nemám problém střelit tam ty slabší čtyři hvězdy. 75 % ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Mělo to skončit u prvního dílu. Fakt mně jeden díl stačil a unavovali mě Stallonem vymyšlené a zcela nepravděpodobné boxerské choreografie. Něco jako kryt a postoj je zde tabu a ve skutečnosti by takto vydrželi boxovat 20 vteřin než by je polomrtvé odnesli na nosítkách z ringu. I ten největší lajk musí poznat, že je to nehorázná kravina, která nejen že nudí mimo ring, ale pokud se přes sáhodlouhé dialogy a přípravy přece jen dostaneme do ringu, tak ani tam tam to není nijak slavné a tak je nejlepší se na to nedívat. ()

Galerie (99)

Zajímavosti (99)

  • Výroba rekvizitárskej sochy trvala 7 a pol mesiaca a pracovalo sa na nej 16 hodín denne. (Pat.Ko)
  • Zaradené do zoznamu 400 filmov Amerického filmového inštitútu 2004 nominovaných do 100 najlepších amerických filmov o najlepšej filmovej hudbe za pieseň „Eye of the Tiger“. (Pat.Ko)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama