Reklama

Reklama

Boxer Rocky Balboa si užívá bohatství, které jako mistr světa získal. Bojuje pouze proti snadným protivníkům. Pak je ale vyzván arogantním Clubberem Langem. Rocky výzvu přijímá, aby ještě jednou dokázal, že je jen jeden mistr. Jenže se stane nečekané: Lang vyhraje a stane se novým mistrem. V Rockyho už nikdo nevěří, kromě jednoho člověka: někdejšího mistra světa Apollo Creeda. A právě on se pokusí povzbudit Rockyho bojovného ducha a dostat jej zpět do vrcholné formy… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (480)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

V Rockyho příběhu má všechno smysl. Takže i v případě třetího dílu má smysl, že je Mr. T pro Roockyho béčkovej soupeř naboostovanej asi nějakým himalajským jmelím a Rocky tu na něj předvádí asi nejtrapnější trénink, který jsem kdy v jeho příbězích viděl. Chvíli jsem totiž opravdu přemýšlel, jestli Sly ty tréninky před novináři myslí vážně, protože trapnější scéna v Rockym opravdu nemohla být. Pak jsem si ale uvědomil, že Sly tu musel nějak dát najevo arogantnost Rockyho a vlastně to neudělal zase tak špatně. Stejně tak neudělal špatně ani v případě, když do života Rockyho vrátil Apolla Creeda. Zrodil se tu totiž nádherný chlapskej vztah, kterej v boxérských příbězích nemá obdoby. Když tedy promítnu negativa a pozitiva, zamyslím se...a zamyslím se ještě jednou...tak třetí díl není zase tak špatnej. Naopak. Má v celém příběhu Rockyho výrazný podíl na jeho celkovém vývoji. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Po dvoch drámach so športovou tématikou, sa Sylvester Stallone vrhá, pod vlastnou režisérskou taktovkou, do čistej komercie. Príbeh prestáva mať hĺbku, ale o to viacej pridáva na akcii. Ono pravda pri treťom pokračovaní, ani nie je čo vyčítať takémuto ťahu. Italský hřebec si to tu rozdá s takými showmenmi ako je Hulk Hogan a Mr.T. Takže o akciu naozaj nie je núdza. Ako som už spomenul, tento diel má už iný kabát ako jeho predchodcovia, ale Rockymu to pristane. **** ()

Reklama

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Moc příjemný díl Rockyho, který trochu vybruslil ze starých kolejí - Rocky už není prezentovaný jako chudý nesmělý ňouma, ale jako boháč, který ví, co chce. Někomu ta změna může vadit, mně naopak tenhle díl sedl mnohem líp než dvojka. Apollo se navíc na roli trenéra skvěle hodí; po boku Rockyho ho vidím mnohem radši než jako toho tvrďáka, co proti němu stojí v ringu. No a konečně nesmím zapomenout na tu krásnou stylovou písničku Eye of Tiger, bez které si dnes Rockyho jaksi ani nedokážu představit... ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pre väcsinu ludi je najotrasnejsim dielom pätka. Pre mna líže dno trapnosti prave trojka. Zo seriozne pojatej serie sa stala sialena a prehnana show na urovni wrestlingu. Uz zapas s Hulkom Hoganom je trapas ale zaporak Mr. T je totalne neznesitelne peklo. Jednu hviezdicku davam len za poslednu scenu s Carlom Weathersom, ktora mohla napriek tejto mizerii pekne uzavriet celu seriu. Ale to by bolo prilis skoro. 2/10. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je síla, ani jsem nečekal, že se za těch několik málo let, které uběhly mezi druhým a třetím dílem dokáže film tak významně posunout. Rocky III je naprosto jinou podívanou, než oba předchozí díly, zmizela jeho špinavost, režijní styl a pohled na příběh je najednou také úplně jiný. Je to však změna k dobrému nebo ne? Tady se budou názory asi trochu různit, každému vyhovuje totiž něco jiného, já se pak řadím do té skupiny, která má raději to co předcházelo. Ona vůbec většina těch změn, která přišla je špatná. Rocky jako bohatý boxer, který má všechno po čem kdy toužil mi prostě moc nesedí, i když je zajímavé sledovat jeho osudy, když je jakoby v roli svého poraženého soupeře. Mr. T a Hulk Hogan jsou ale skvělí, to je zase třeba uznat - wrestling forever. 60% ()

Galerie (99)

Zajímavosti (99)

  • Výroba rekvizitárskej sochy trvala 7 a pol mesiaca a pracovalo sa na nej 16 hodín denne. (Pat.Ko)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama