Reklama

Reklama

Boxer Rocky Balboa si užívá bohatství, které jako mistr světa získal. Bojuje pouze proti snadným protivníkům. Pak je ale vyzván arogantním Clubberem Langem. Rocky výzvu přijímá, aby ještě jednou dokázal, že je jen jeden mistr. Jenže se stane nečekané: Lang vyhraje a stane se novým mistrem. V Rockyho už nikdo nevěří, kromě jednoho člověka: někdejšího mistra světa Apollo Creeda. A právě on se pokusí povzbudit Rockyho bojovného ducha a dostat jej zpět do vrcholné formy… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (480)

castor 

všechny recenze uživatele

Urputnost, s níž si celá ta léta jde za svým snem, je obdivuhodná. Napotřetí se ale tahle outsiderská mašina trochu zasekla, není to ono příběhově ani emočně (prostě palce divák nedrží tolik). Vzrušující vůně testosteronového mužství zůstává, ale naopak přibyla nažehlenost a luxus, což v téhle látce není dobře. Na druhou stranu nám Sylvester Stallone po trojce naservíroval TOP díl série, kde obalený americkou vlajkou rozdává údery vytáhlému Rusovi Dolphu Lundgrenovi v emocemi napěchovaném kousku. Tahle třetí zastávka je ale tak trochu zbytečná, co si budeme vykládat. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Videoherny, vzteklý pan Téčko bez pokory a zlatých řetězů, ztráta přítele i motivace, zbavení se pochyb a návrat na vrchol s pohledem tygra, co stěží dodělal základku. Styl, kterým Balboa zaplul do osmdesátek, se k němu hodí víc než to rádoby existenciální bloudění špinavými ulicemi nabalené na jednoduchý příběh. Bohatě stačí jen ta osvobozující trivialita. Navíc vše doplněno o homoerotické prvky při společných trénincích Hřebce a jeho Apollóna (potem lesklá těla nalepená těsně na sebe, zpomalené detaily na svalnatá stehna, dovádění ve šplouchajícím přílivu a jako vrchol intimity půjčování si trenek). Bylo jasné, že kdo mu na Creeda v budoucnu šáhne, se zlou se potáže.. ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Slabota. Stallone - scénárista silně pokulhává. Celé to působí nastavovaně. Zatímco (pro mne ve výborné) dvojcevše mělo své místo, tady je spousta věci, které tu nemají co dělat. Co proboha ten úvodní čardáš s Wrestlerem?? Celé je to mdlé, chybí tomu Pohled tygra :) (todle sousloví už nechci nikdy slyšet) Jestli něco za něco stojí, je to (opět) tréningová pasáž a závěrečný zápas) Stallone - Herec je opět dobrý, ale jeho Rocky už není to, co býval. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Po dvoch drámach so športovou tématikou, sa Sylvester Stallone vrhá, pod vlastnou režisérskou taktovkou, do čistej komercie. Príbeh prestáva mať hĺbku, ale o to viacej pridáva na akcii. Ono pravda pri treťom pokračovaní, ani nie je čo vyčítať takémuto ťahu. Italský hřebec si to tu rozdá s takými showmenmi ako je Hulk Hogan a Mr.T. Takže o akciu naozaj nie je núdza. Ako som už spomenul, tento diel má už iný kabát ako jeho predchodcovia, ale Rockymu to pristane. **** ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Moc příjemný díl Rockyho, který trochu vybruslil ze starých kolejí - Rocky už není prezentovaný jako chudý nesmělý ňouma, ale jako boháč, který ví, co chce. Někomu ta změna může vadit, mně naopak tenhle díl sedl mnohem líp než dvojka. Apollo se navíc na roli trenéra skvěle hodí; po boku Rockyho ho vidím mnohem radši než jako toho tvrďáka, co proti němu stojí v ringu. No a konečně nesmím zapomenout na tu krásnou stylovou písničku Eye of Tiger, bez které si dnes Rockyho jaksi ani nedokážu představit... ()

Galerie (99)

Zajímavosti (99)

  • Socha Rockyho (Sylvester Stallone), která byla umístěna nad schody Filadelfského muzea umění, skutečně na tomto místě stojí. Po dotočení filmu byla přemístěna do arény Wachovia Spectrum, ale v roce 2006 byla vrácena zpět nad schodiště muzea umění. (Matej.Mirejo)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno