Reklama

Reklama

Boxer Rocky Balboa si užívá bohatství, které jako mistr světa získal. Bojuje pouze proti snadným protivníkům. Pak je ale vyzván arogantním Clubberem Langem. Rocky výzvu přijímá, aby ještě jednou dokázal, že je jen jeden mistr. Jenže se stane nečekané: Lang vyhraje a stane se novým mistrem. V Rockyho už nikdo nevěří, kromě jednoho člověka: někdejšího mistra světa Apollo Creeda. A právě on se pokusí povzbudit Rockyho bojovného ducha a dostat jej zpět do vrcholné formy… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (480)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jakmile se mu otevřeš, to hovado tě zabije. To přece normální člověk nedělá - stát a nechat se mlátit do hlavy." Já s tím poměrně souhlasím, ale dovolil bych si podotknout, že normální člověk nevleze do ringu s Clubberem Langem ani s Hulkem Hoganem. Já tam třeba nevlezu vůbec. To si radši pustím film, ve kterým je hrdina na vrcholu, spadne na dno a pak zase vyleze na vrchol. To zní ukrutně originálně. Ale vážně - zcivilizovanej Rocky v otevřeným souboji s pankáčským opičákem mě celkem bavil, stejně tak dobročinná akce a taky tady poprvé zazněl můj oblíbenej song Eye Of The Tiger od Survivor, takže to zase nemůže být tak špatný. ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Treti dil neztraci nic z kouzla predeslych dvou dilu, Mr. T jako Clubber Lang byl asi nejlepsim souperem Rockyho ze vsech :) Treninky s podmanivou muzikou (Eye of the Tiger je proste klasika), efektni souboje v ringu (Hulk Hogan opet vyvadi ;)) a spousta Clubberovych kecu - proto asi muj nejoblibenejsi dil ze Stalloneho boxerske serie. ()

Reklama

Dudek 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je síla, ani jsem nečekal, že se za těch několik málo let, které uběhly mezi druhým a třetím dílem dokáže film tak významně posunout. Rocky III je naprosto jinou podívanou, než oba předchozí díly, zmizela jeho špinavost, režijní styl a pohled na příběh je najednou také úplně jiný. Je to však změna k dobrému nebo ne? Tady se budou názory asi trochu různit, každému vyhovuje totiž něco jiného, já se pak řadím do té skupiny, která má raději to co předcházelo. Ona vůbec většina těch změn, která přišla je špatná. Rocky jako bohatý boxer, který má všechno po čem kdy toužil mi prostě moc nesedí, i když je zajímavé sledovat jeho osudy, když je jakoby v roli svého poraženého soupeře. Mr. T a Hulk Hogan jsou ale skvělí, to je zase třeba uznat - wrestling forever. 60% ()

arie 

všechny recenze uživatele

Tretí Rocky má niekoľko skvelých momentov, pre mňa hlavne vynikajúci tréning s Apollom Creedom (Carl Weathers) za doprovodu skvelej hudby a taktiež vynikajúce súboje. Obsadenie Hulka Hogana nepovažujem za najšťastnejšie, pretože v okamihoch Rockyho zápasu s Hoganom sa snímka ocitá na hranici sebaparódie, ktorá však postráda vtipné momenty. Hlavný záporák Mr. T je skôr zaujímavý svojím výzorom než charizmou, no funkciu klasického béčkového záporáka zvláda bez väčších problémov. Rocky III je určený prevažne fanúšikom série, medzi ktorých sa počítam, a preto snímke udeľujem neutrálne tri hviezdičky. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Překvapivě opravdu skvělý film. Už se nepokouší vyprávět stejný příběh o nule které nikdo nevěří a která se snaží vydrápat na vrchol jako jednička, dvojka i šestka, tenhle si jde vlastní cestou a zpočátku dokonce toto schéma převrací naruby (hlavně v úvodní, takřka geniální montáži za zvuků Eye of the Tiger). Pryč je Staloneho režijní, scénáristické i herecké tápání ze dvojky, tady je zase ve staré dobré formě a vydává ze sebe jen to nejlepší. Není to sice tak perfektní film jako jednička, ale nedrží se za ní moc pozadu a ten skvělý pocit po konci zápasu, ten jsem cítil znovu. 8/10 ()

Galerie (99)

Zajímavosti (99)

  • Stalloneův (Rocky) mladší bratr Frank Stallone nazpíval písně „Pushin“ a „Take You Back“. Hudbu k písni „Pushin“ složil Bill Conti. Při zpěvu písně „Pushin“ je Frank na malý okamžik vidět na rohu boxerského ringu. (Rominator)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama