Reklama

Reklama

Boxer Rocky Balboa si užívá bohatství, které jako mistr světa získal. Bojuje pouze proti snadným protivníkům. Pak je ale vyzván arogantním Clubberem Langem. Rocky výzvu přijímá, aby ještě jednou dokázal, že je jen jeden mistr. Jenže se stane nečekané: Lang vyhraje a stane se novým mistrem. V Rockyho už nikdo nevěří, kromě jednoho člověka: někdejšího mistra světa Apollo Creeda. A právě on se pokusí povzbudit Rockyho bojovného ducha a dostat jej zpět do vrcholné formy… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (480)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Oproti skvělé jedničce a ucházející dvojce krok o několik stupňů níž. Necharismatický soupeř, neobjasněné přátelství Apolla a Rockyho a málo překvapivého. Nedostatečně odlišné od předchozích dílů, ale zároveň si to neudrželo jejich styl. Stallone tu jako by hrál někoho úplně jiného a mně se stýská po tom hloupém a neohrabaném hromotlukovi. Rocky je najednou podivně nepříjemný. Velmi chabé pokračování. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Třetí část je nepoměrně akčnější než předešlé dvě, ale ani se není čemu divit, protože jiný prostředek na upoutání pozornosti by se v dalším pokračování hledal dost těžko. Spousta symbolů však bohužel odchází do věčných lovišť. Šeď a špínu ulic chudých čtvrtí vystřídal noblesní dům, spousta barev a nažehlené hadry. Chvílemi se zdá, že i Rocky podstoupil mozkovou operaci a že už to není ten osobitý "hlupák" s dobrým srdcem. Rozdává moudra kudy chodí a v perfektním obleku jednoduše nepůsobí dobře. Vložka s Hoganem je k smíchu, zato Mr. T je neuvěřitelná mašina. Jakožto člověk je naprosto mimo - takovéhle monstrum snad ani nemůže v reálném světě existovat - ovšem jako charizmatický "záporák" je věru cool. Akce standartně solidní a hudba geniální. Zbytečný, přesto koukatelný díl. ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Slabota. Stallone - scénárista silně pokulhává. Celé to působí nastavovaně. Zatímco (pro mne ve výborné) dvojcevše mělo své místo, tady je spousta věci, které tu nemají co dělat. Co proboha ten úvodní čardáš s Wrestlerem?? Celé je to mdlé, chybí tomu Pohled tygra :) (todle sousloví už nechci nikdy slyšet) Jestli něco za něco stojí, je to (opět) tréningová pasáž a závěrečný zápas) Stallone - Herec je opět dobrý, ale jeho Rocky už není to, co býval. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Na Pana Té jsem se těšil, ale jeho postava vyšinutého užvaněného magora může v někom těžko vyvolat sympatie. Za zmínku stojí ještě skvělá píseň Eye of the tiger (konečně jsem se jí dočkal) a Apollo na správné straně barikády. Jinak nic nového. Rockymu se moc do tréninku nechce, pak se nechá vyhecovat a zabere. Souboj probíhá podle stejného scénáře, kdy se oba pravidelně střídají v nechránění se , aby je ten druhý mohl zbušit. Odvar a recyklace již viděného... 50% ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Rockyho styl otevřené náruče tady dosáhl absolutního vrcholu. Boxovat takovýmhle způsobem kdokoli ze smrtelníků jde z ringu nohama napřed. Sly si měl jako poradce najmout Jardu Tomsu, ten dal Markovi Vašutovi lepší boxerskou průpravu než všichni hollywoodští machři dohromady. JInak je to scénář ala Sly čili zápletka je jednoduchost sama, dialogy v duchu co srdci, to na jazyku a nějakej ten trenink za doprovodu motivační music, což se mě finále líbí. ()

Galerie (99)

Zajímavosti (99)

  • V průběhu natáčení Sylvester Stallone (Rocky) vážil 74 kilogramů při 3,2% tělesného tuku. Svůj energetický příjem se snažil omezovat na 900 kalorií denně, což téměř vedlo k bulimii. (Jizni Tlapa)
  • Podľa rozhovoru, ktorý poskytol Mr. T, sa premiéry filmu zúčastnil so svojou matkou. Počas scény, kde na mal ohavné poznámky na adresu Adrian (Talia Shire), jeho matka mu povedala: "Nevychovala som ťa, aby si sa rozprával takto dámou." Potom z divadla následne odišla. (Pat.Ko)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama