Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Únos manželky novináře a smrt guvernéra má na svědomí nemilosrdný stroj a jeho zlotřilý tvůrce. K němu vedou i stopy spiknutí androidních zabijáků. (šubelinka)

Recenze (7)

majo25 

všechny recenze uživatele

Druhý film sa nesie v podobnom duchu ako jednička, čiže klasické akčné 90-tkové béčko. Don Wilson proti kyborgovi, tentoraz majú ale obidvaja niečo spoločné - rovnakú tvár. Nekonenčné strieľačky a vybuchovačky pokračujú, až máte chuť tieto akčné sekvencie pretáčať dopredu. Zápletka je ale v poriadku a príbeh má spád. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Druhý Cyber Tracker pokračuje rozšupnutejšou verziou toho istého a berie to tak doslova že Don Wison má dokonca dvojrolu! Ide tu totiž o to že záporáci vyrábajú robotické kópie našich hrdinov aby ich skompromitovali páchaním zločinov a vrážd. Wilsonova buchta je tak krivo obvinená a ide po nej známy policajný plešodroid. Ale to nie je to hlavné, pretože väčšinu filmu zaberá nekonečná naháňačka s Wilsonovým robotickým ja, ktorý je absolútne absurdne nezničiteľný a nech do neho strieľajú čímkoľvek a smažia vo vybuchujúcich autách, stále nemá ani škrabanec a dokonca aj jeho oblečenie je zrejme z toho istého materiálu ako Hulkove spodky. Ale výbuch papundeklového kostola už nerozchodí. To ma zároveň privádza k tomu že film na viacerých miestach nebezpečne cituje scény z Terminátora, či už je to vyhodenie šoféra z auta, alebo frajerské vystrieľanie policajnej stanice. Akcie je našťastie plná riť a neustále tu niečo efektne vybuchuje ( dobrá bola scéna naháňačky kanálom ), aj keď sa tu stále väčšina ľudí počas prestreliek nekryje a len tak stojí ako riadne prekrvený penis aby mohol byť odbachnutý v mene srandy. Najhoršie a dosť nepochopiteľné sú niektoré nasekané zábery z predošlého dielu, ten vybuchujúci vrtuľník sa povedzme ešte dá pochopiť aj keď je zbytočný, ale načo recyklovať zastrelených padajúcich zloduchov...? A to karate stále nič moc. Každopádne, ako priblblá akčná retro zábava to splnilo svoj účel. ()

Reklama

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

První díl alespoň nějak fungoval, ale tohle už je jen změť blábolů a nelogičností - viz moje chaotické poznámky při sledování tohoto veledíla, jež přidám na konec komentáře. Už to není ani zábavné, ať chtěně, či nechtěně, tohle je prostě blbé - důležité je, aby co chvíli něco vybuchlo, proběhla střílečka, ačkoliv naprosto nesmyslná, mezi co nejvíce lidmi / kyborgy, a sem tam se honila nějaká auta. Jinak je jedno, kdo je kdo, proč se co děje, protože to nedává vůbec smysl. Poznámky z průběhu sledování tohoto veledíla: běžící kyborg nedoběhne kulhajícího poldu, nikdo nestřílí na hlavu, postavy se objevují a mizí, některé mají něco zařizovat, ale nezařizují, nelogické jednání postav, zbytečně složité, kyborgové proti sobě, samé výbuchy, útěk na začátku v hale nekonečný, policajti se nekryjí, "musíme vymyslet něco překvapivého"  a jen kličkují v tunelu, kostel jako u Carpentera, v úzkém tunýlku je kyborg netrefí, proč všichni na kyborga furt střílí, když vědí, že ho ani nezraní?, jednoho kyborga zkusíte zničit dvaceti kily trhaviny, nechybí ďábelský smích padoucha, výstřel tě odhodí dozadu, ale spadneš efektně dopředu přes zábradlí, v jednom záběru jsou vidět peřiny pro kaskadéra, btw výbuchy zničily všechny důkazy, jak se očistí ti neprávem obvinění? ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Co tohle zase mělo být? "Nenápadné" akční sestřihy z jedničky vložené do druhého dílu? Tak tohle ne! Dragon má na hlavě hučku a tentokrát nahání cyborg-klona jeho starý. Tupost, že už to ani vtipný nebylo. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (4)

  • Policajná jednotka "Future Cops" nosí vo filme uniformy zo seriálu V (od r. 1984). (beso74)
  • Telefónne číslo na americkú tajnú službu je 2115512956. (beso74)

Reklama

Reklama