Reklama

Reklama

Běžící Terč

  • Irsko Moving Target (více)

Obsahy(1)

Chtěl udělat malým dárkem radost své přítelkyni. Jenže záměna balíčků uvrhla Dona "The Dragon" Wilsona do víru nebezpečí. Pronásledován teroristy, tajnými agenty i policií, rozdává rány a čelí smrtícím střelám. Je rychlejší než jeho protivníci, jeho tělo je dokonalá zbraň. Zbývá mu však málo času ke zjištění pravdy ještě předtím, než se z něj stane BĚŽÍCÍ TERČ. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Špatné i jako reklama na pivo. Nepřemožitelný Dragon si našel svoji životní lásku na internetu a přijede za ní až do Belgie (nebo kde se ten shit odehrává) tam koupí kvalitní pivo (nebudu spoilovat) a jde po něm drsnej blondak, kterýho mi bylo líto , že tam hraje, protože byl na tem film až moc drsnej. Pár klasických Dragonových fightu. kde Dragon všem nakope prdel a nevzejde ztoho ani jeden škrábanec. K tomu všemu to ješte doplnuje skvělá hudba, která se do toho všeho krásně hodí jak kdyby jste dali hudbu z Tom a Jerry do Usvit mrtvych. Nádhernost. Nakonec všechny Belgický bitches Don zachrání, ale nechá si jen tu jednu a ta druhá dělá křena...chudák holka. ()

AsylumFan 

všechny recenze uživatele

Mistr Paul Ziller tentokráte zavítal na půdu akčního filmu. Snímek opepřil nejen svojí režií, ale aby nebylo všeho neštěstí dost, napsal k němu i vlastní scénář. Nevím, co si kdo od tohoto filmu mohl před jeho shlédnutím slibovat, neboť blbost a pitomost v podobných filmech jenom kvete, ať v něm hraje Stallone nebo drak Wilson. Ovšem tento kus se řadí, co se týče slabomyslnosti postav, až na samý vrchol pyramidy akčního filmu. Všechny postavy jednají nelogicky, jsou absolutně nesympatické, navíc zápletka filmu je tradičně zcela nesmyslná. Bohužel však, tentokrát všechno to neumětelství, které jindy dovede u Zillera náramně pobavit, v tomto případě tolik nefunguje. Na druhou stranu, není to vina pouze režisérova, ale největší roli zde sehrává fakt, že akční filmy (zejména s důrazem kladeným na bojová umění), jsou prostě infantilnosti samy ve své podstatě, a s tím nenadělá nikdo nic. Ani Paul Ziller. Bohužel slabších 60%... ()

Reklama

klerik odpad!

všechny recenze uživatele

Spomínam si, ako som ostal v požičovni stáť na mieste, keď som zbadal ten namakaný obal VHS (čierna obdĺžniková krabica s páskou vo vnútri). Nejako sa však stalo, že som si tento film nepožičal a pozrel som si ho až asi o deväť rokov neskôr... to je teda des... chcel by som vedeieť, ako by som sa na to pozeral vtedy, keď u nás doznievali posledné úspechy "bojových" filmov... myslím, že aj vtedy by som bol zdesený. Scenár hodný treťotriedneho pornofilmu, kamera japonskéh turistu, bitky v trápnosti porovnateľné s príšernými hereckými výkonmi a celé to zaklincuje chrizma slávneho The Dragon Wilsona. Doplniť žáner horor... Ešte teraz mám zimomriavky... ()

ac1976 odpad!

všechny recenze uživatele

Strih, akčné scény, ryšuľa s duritkami na nose, obluda z neznámej planéty, ktorá vedie vyšetrovanie... Všetko jedna veľká HRÔZA! Napriek tomu, že dôverne poznám miesto kde to natáčali odpad dám. (Detto).😀 Skúšal som k tomuto veľdielu napísať aj jednu zaujímavosť. Nepodarilo sa, aj keď netuším prečo, bola to ozaj zaujímavosť a info, ktoré by určite potešilo fanúšikov tohto "veľdiela". Asi som mojim predchádzajúcim komentárom urazil experta. (admina?) 🖕Adminovi sa ospravedlňujem, dnes (22.02.2022) zaujímavosť schválená, dosť dlho to trvalo. Veľa roboty? ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Další slátanina ve který si Don Dragon Trapoň hraje na bojovníka, ale moc mu to nevěříte. V produkci legendárního trashaře Rogera Cormana se občas objevil v nějakým blbým, ale aspoň zábavným béčku. Tohle je jen extrémně toporná záležitost s vypráskaným scénářem a akcí která působí jak natočená za jeden víkend.10% ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Natáčané v Galway County a veľa scén v mestečku Headford. Zaujímavá zrúcanina je Ross Erilly. (ac1976)

Reklama

Reklama