Reklama

Reklama

Poslední boj

  • Kanada Terminal Rush (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Bývalý armádní specialista Jacob Harper, jehož pro falešné obvinění propustili z armády, je jedinou nadějí v boji proti teroristům, kteří pod vedením šíleného Bartela obsadili Hooverovu přehradu. Vyhrožují, že ji spolu s rukojmími vyhodí do vzduchu, když nedostanou 25 miliónů dolarů. John musí použít všechny své schopnosti, aby zabránil hrozící katastrofě a zachránil nevinné lidi... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Boj s teroristy na obsazené přehradě nabízel určitě potenciál na dobrý akční béčko, ale to by nesměl za kamerou stát jeden z největších zetkařských packalů ever Damian Lee a před ní se producírovat údajně největší mistr kickboxu na světě, kterej to, ale nikdy v žádným filmu pořádně nepředvedl Don Drak Trapák, kterej má navíc charizma studený mrtvý ryby a herecký schopnosti oblastního ochotníka. První půlhodina je navíc docela nuda, pak je tu akce dostatek, ale není v žádném směru nadprůměrná. Potěší snad jenom kvalitní záporáci v podání Roddyho Pipera a Michaela Andersona a taky fakt, že tenhle film je aspoň vesměs původní a aspoň nevykrádá ve velkým sekvence a záběry z jiných filmů. Když k tomu ještě připočtu fakt, že se přeci jenom jedná i o můj oblíbený akční subžánr, tak to na ty velmi slabé dvě hvězdy nakonec dá, ale víc ani náhodou.25% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Panečku to byla zase podívaná. Dragon vrhač nožů, jde zachránit svého otce, kterého drží jako rukojmího zlý teroristi. Hudba která se opakovala celý film byla dobrá, Roddy Piper a ty jeho posprejovaný oči mi připoměli Home alone 3 a nesmrtelnej a neporazitelnej Dragon opět neměl chybu. Ten střih stál fakt za hovno. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Don 'The Dragon' Wilson bol vždycky lama a týmto filmom to znova potvrdil. A že sa tam objaví ďalšia videolama Piper k tomu tak nejak sedí. Akčné scény o ničom, bitky choreografa nevideli a Dragon bojové umenie snáď v žiadnom filme neukázal. Parchant jeden. ()

skipercak 

všechny recenze uživatele

Bohuzial som od Becka s Wilsonom a Piperom cakal viac. Choreografia ktora by mala byt v tomto pripade tahakom filmu, bola slaba. Film dost nudi. Dragon len beha po chodbach a dava dole teroristov. Znie to sice fajn ale je to naozaj nuda. Pre mna to bol najslabsi Dragonov aj Piperov film. ()

Reklama

Reklama