Reklama

Reklama

Ted Lasso

(seriál)
  • USA Ted Lasso
Trailer 2
Komedie / Drama / Sportovní
USA, (2020–2023), 23 h 55 min (Minutáž: 29–78 min)

Hrají:

Jason Sudeikis, Brendan Hunt, Stephen Manas, Nick Mohammed, Bronson Webb, Juno Temple, Hannah Waddingham, Jeremy Swift, Teresa Mahoney, James Lance (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(34)

Obsahy(1)

Jason Sudeikis je Ted Lasso. Trenér amerického fotbalu. Přestože s evropským fotbalem nemá žádné zkušenosti, stěhuje se do Anglie, kde ho najali, aby trénoval fotbalový tým. Půjde to, „jako když Lassem mrská“, i když jsou hráči cyničtí a město nepřátelské? (Apple TV+)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (188)

Radyo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ted Lasso začal jako lehce rozverná fraška ze sportovního prostředí, zjednodušující fungování týmu z Premier League na poloamatérskou úroveň, asi i kvůli snadnějšímu vtažení diváka do děje. Šablonovité postavy si snadno oblíbíte a mnohé scénky jsou opravdu hodně zábavné. Ve druhé řadě se ale začnou dělat psychologické rozbory a zábava se odsouvá na druhou kolej, nicméně stále ještě drží tvůrci slušnou a vysokou úroveň. Do třetí série už ale vstupujou 'moderní témata' progresivismu a počáteční zábavné díly se Zavou dostanou vážněji pojaté 'mladší sourozence', z nichž už čiší na všechny strany úlitba někomu v pozadí seriálu. Celkově je to tak na 70%, ale nechám 4 hvězdy, hlavně za první sérku a za díly se Zavou. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za začátku mě Ted svým optimistickým chováním a pozitivním přístupem strašně vytáčel, ale jak se blížil poslední díl, zjistil, že to, co se mi dřív tak zajídalo mě teď ale neskutečně baví. Prostě naprostá pohodovka, vyšperkovaná super vybranými postavami a ještě lepším soundtrackem. Moc se těším na další sérii a .............. ligu.(oblíbené postavy Ted, Rebecca, Roy, Higgins, Jamie, Nathan, Keeley, Dany Rojas) ()

Reklama

lucascus 

všechny recenze uživatele

Po mnoha temných seriálech přichází gejzír pozitivity v podání Teda Lassa. Neuvěřitelně lidský seriál, plný humoru, skrytých i otevřených vtípků, a jak jsem již zmínil, zejména pozitivity, která vás nutí sledovat díl po dílu s potutelným úsměvem, který místy přechází do hurónského smíchu. Kontrast americko-britských reálií v kontextu fotbalu navíc nabízí nekonečný přísun nových skečů. Apple TV v poslední době začíná vystrkovat růžky… 3/12 ()

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejmilejších komediálních herců, v té nejlepší hře na světě - na to mě podrž. Po dvou dílech mám rozzářená očíčka a blažený úsměv malého dítěte. To, co aplikuje Ted je sérum na život, buďme všichni více jako Ted, ať už fandíme reds, citizens, nebo snad kohoutům. Člověk, co je léta loajální PL si na tomto seriálu smlsne, vidí narážky a hlavně inspiraci Kloppem, nebo Guardiolou. ()

JoseBenes 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Na jednu stranu bych mohl napálit tři, protože mě iritovala spousta věcí: humor, který na mě nefungoval, jestli jsem se zasmál za první sérii jednou, dvakrát, je to hodně, stupidní zápletka, která by se v reálu nemohla stát, protože fandové by vedení sežrali zaživa, pořádali by každý den protesty, bojkotovali zápasy (sleduju Premier League přes 15 let a jmenovat trenéra z jiného sportu, který absolutně nemá páru o ničem by nikdo nepřekousl), Tedovo blábolení plné pop-kulturních narážek, které neAmeričan nemá šanci znát...ale je tam minimálně několik super myšlenek a naprosto "wholesome" momentů, kvůli kterým stojí za to se na Teda Lassa podívat. Stopáž okolo 30 minut na epizodu je tak akorát a bohužel, někdy jsem se i nudil. Na další sérii to už nevidím. ()

Galerie (250)

Zajímavosti (58)

  • Roy Kent (Brett Goldstein) v čase 20:20 vytrhne lavičku, avšak o chvíli poté v čase 20:40 je lavička zase zpátky. (Pito126)
  • Tým AFC Richmond, který v seriálu koučuje titulní postava Teda Lassa (Jason Sudeikis), ve skutečnosti neexistuje. Richmond je sice opravdové jméno jedné z částí Londýna, v níž ale existuje fotbalový klub Hampton & Richmond Borough F.C. hrající až šestou nejvyšší soutěž v Anglii. (curfew77)

Související novinky

Spectacular Music of Hollywood

Spectacular Music of Hollywood

07.12.2023

Zahajovací koncert třetího ročníku Composers Summit Prague představí světové skladatele filmové hudby na jednom pódiu, kde osobně oddirigují svá nejznámější díla. Mezi významné osobnosti patří… (více)

Kultovní komedie Vybíjená se dočká dvojky

Kultovní komedie Vybíjená se dočká dvojky

28.04.2023

O dvojce slavné komedie Vybíjená s Vincem Vaughnem a Benem Stillerem se spekulovalo už roky, nyní se ale projekt zdá být konečně realitou. Studio 20th Century potažmo Disney film čerstvě odkleplo a… (více)

Leden plný seriálů

Leden plný seriálů

04.01.2023

Nový rok znamená samozřejmě taky nálož nových seriálů a hned v lednu začneme zjevně zostra. Hollywood totiž odmítá zpomalit, a tak nás už zkraje roku čekají jedny z nejvýraznějších počinů… (více)

Reklama

Reklama