Reklama

Reklama

Schody smrti

(TV film)
  • Česko Točité schodiště (více)

Obsahy(1)

Helen Capelová pracuje v domě jedné bohaté rodiny na pustém ostrově. Když má volno, odjíždí vždy na pevninu, kde se sama toulá po staré části přístavního městečka. Jednou má ale pocit, že je sledována a proto v panice prchá uličkami. Narazí přitom na pana Stevena, člena rodiny, kde pracuje, který je náhodou ve městě. Téže noci je ale v místech, kde se Helena procházela, zavražděna mladá žena. Na ostrov přijíždí vyšetřující detektiv Bell, protože Helena je jediná podezřelá. Ta mu ale sdělí, že na kritickém místě potkala i mladého pana Stevena. Jelikož se zatím venku rozpoutala bouře, Bell se již nemůže vrátit na pevninu. Navíc přestává fungovat elektřina a telefon. Bell všem v domě nařídí, aby se pohybovali pouze ve dvojicích, protože si myslí, že v domě je vrah! A bude to dlouhá noc. Ostatně první oběť na sebe nenechá dlouho čekat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

tron 

všechny recenze uživatele

Iste, SCHODY SMRTI sú televíznym psychologickým hororovým trilerom, pričom vrcholným dielom ich režiséra zostane zopár dielov mysteriózneho seriálu „Krajné medze“. Ani medzi hercami by ste známe/kvalitné/osvedčené tváre nenašli. Výsledok však poteší každého, kto strávi i neambiciózne televízne žánrové kúsky, stojace na atmosfére. To máte tak, jeden ostrov, na ňom temný dom, niekoľko podozrivých (ani nechcite vedieť z čoho), hlboká noc.... vonku prší... a v kúte izby niekto stojí. ()

Colour 

všechny recenze uživatele

Pomalý klišé dej bez napätia so slabými výkonmi. Tento film je snáď poskladaný zo všetkých možných béčkových hororov. Koho už len prekvapí, že na ostrove, na ktorom žije len jedna rodina a nedá sa odísť, v noci straší vrah a strhne sa búrka? Vrah na konci je tiež skutočne originálny (už viem, odkiaľ pochádza veta vrahom je...). 35% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Po filmu z roku 1946 a 1975 třetí snímek na motivy novely Some must watch od Ethel Liny White. (choze)

Reklama

Reklama